Targus (www.targus.com), maailman myydyimpien kannettavien tietokoneiden laukkujen ja lisätarvikkeiden valmistaja, tuo markkinoille valikoiman korkealaatuisia uuden, kolmannen sukupolven iPadin lisätarvikkeita.

versavu

Applen uuden sukupolven iPad-tablettilaitteen myötä tulevat tarpeeseen myös uudet lisätarvikkeet. Targus esittelee uudistuneen valikoiman iPad-lisätarvikkeita, jotka on suunniteltu ja muotoiltu käyttäjän tarpeita mukaillen.

Tablettilaitteiden keveys ja koko tekevät niistä helposti mukana kulkevia. Tämä kuitenkin altistaa tablettilaitteet helposti ja huomaamatta kolhuille, naarmuuntumiselle ja likaantumiselle. Kalliiden tablettilaitteiden suojaaminen on tällöin tarpeen ja tähän Targus vastaa uusiutuneella lisätarvikevalikoimalla.

Targuksen lisätarvikkeiden edelliseen sukupolveen nähden parannettuja ominaisuuksia löytyy monelta eri saralta. Kaikista kannellisista suojuksista löytyy nyt magneettinen tablettilaitteen sulkemis- ja avaustoiminto. Suojakannen avaamalla näyttö herää virransäästötilasta. Vastavuoroisesti kannen sulkemalla laite sammuttaa näytöstä virran. Yksinkertainen ja tarpeellinen ominaisuus, joka säästää virtaa ja lisää akun kestoa.

Toinen merkittävä lisäys suojakoteloissa on säilytyspaikka kynälle. Ratkaisu sopii niin perinteiselle kuulakärkikynälle kuin myös tablettilaitteiden kanssa käytettävälle stylus-kynälle. Näin kirjoitusväline pysyy helposti mukana itse tablettilaitteen kanssa.

Merkittävää uudistusta on tapahtunut myös Vuscape- ja Versavu-suojakoteloiden suunnittelussa. Tablettilaitteita tukevat urat on muotoiltu entistä paremmin. Urien ansiosta iPadia voidaan käyttää vaaka-asennossa tuettuna aiempaa varmemmin. Näin laitteen käyttömukavuus korostuu entisestään, oli kyse sitten työ- tai viihdekäytöstä.

Targus Versavu 360 Rotating Stand & Case for The new iPad
(THZ156EU, THZ15602EU, THZ15606EU, THZ15605EU)
Targus Versavu 360 Rotating Stand & Case for The new iPad on kestävä, keinonahasta tai tvillikankaasta tehty suojakansio uudelle iPad-tablettilaitteelle. Suojakansi taittuu kätevästi iPadin tueksi, soveltuen käyttöön sekä vaaka- että pystytasossa. Suojasta huolimatta iPadin liitäntöjä ja kameraa voidaan käyttää normaalisti. Versavu-suoja on saatavana neljänä tyylikkäänä värivaihtoehtona. Versavu-suojan suositushinta on 49,90 euroa.

Targus Vuscape Protective Cover & Stand for The new iPad
(THZ157EU, THZ15702EU, THZ15703EU, THZ15704EU)
Targus Vuscape Protective Cover & Stand for The new iPad on tyylikäs, keinonahasta tai tvillikankaasta tehty iPad-suojakansio, joka toimii myös vaakatasossa olevana tukena. Vuscape suojaa tablettilaitetta kolhuilta ja naarmuuntumiselta, mutta liitäntöjä tai kameraa peittämättä. Näyttävä Vuscape Slim on saatavana neljänä eri värivaihtoehtona. Vuscape Slim -suojan suositushinta on 45,90 euroa.

Targus Premium Click-In Case for The new iPad
(THD006EU, THD00604EU, THD00605EU, THD00606EU)
Targus Premium Click-In Case for The new iPad on kestävästä muovista tehty iPad-suojakansi, joka toimii myös iPadin tukena vaaka-asennossa käytettäessä. Suojakansi suojaa iPadia tehokkaasti kolhuilta ja naarmuilta, mutta jättää liitännät ja kameran käytettäväksi. Premium Click-in case on saatavana neljänä eri värivaihtoehtona. Premium Click-in -suojan suositushinta on 39,90 euroa.

Targus Click-In Case for The new iPad (THD008EU, THD00801EU, THD00802EU)
Targus Click-In Case for The new iPad on edullinen ja laadukas vaihtoehto Smart Cover -suojakannelle. Kolmella eri värillä saatava Click-in case suojaa iPad-tablettilaitetta edestä ja takaa. Lisäksi se toimii taiteltuna vaakatasoisena tukena. Click-in -suojan suositushinta on 35,90 euroa.

Targus VuComplete Back Cover for The new iPad (THD007EU, THD011EU)
Targus VuComplete Back Cover for The new iPad on kovasta muovista tehty taustasuoja iPad-tablettilaitteelle. Back Cover suojaa iPadia kolhuilta ja naarmuilta käyttöä haittaamatta. Se on myös yhteensopiva Applen oman Smart Cover -suojakannen kanssa. Back Cover on saatavana läpinäkyvänä ja mustana. Back Cover for iPad 3 -suojan suositushinnat ovat 25,90 (musta) ja 15,90 (läpinäkyvä) euroa.

Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisäksi Targuksen iPad-lisätarvikevalikoimaan kuuluvat stylus-kynät, verkkovirta- ja autolaturit, bluetooth-näppäimistöt sekä iPad-käyttöön sopivat peliohjaimet. Vuoden 2012 aikana on luvassa myös muita uusia iPad-lisätarvikkeita, joiden saatavuudesta ja hinnoista tiedotetaan tarkemmin tulevina kuukausina.

Lisätietoja
www.targus.com

Suomalaiset jälleenmyyjät
www.targus.com/global/reseller.asp?countryid=47

Suomalaiset tukkujakelijat
ALSO Finland Oy, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Techdata Finland Oy, puh: 0201 553 636, www.techdata.fi
PAN Vision Oy, puh: 010 843 8400, www.panvision.com

Targus
Targus kehitti maailman ensimmäisen laukun kannettaville tietokoneille yli 25 vuotta sitten. Kehitämme yhteistyössä pc-valmistajien, yritysasiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa laukkujamme jatkuvasti paremmiksi, jotta ne täyttäisivät kaikki asiakkaidemme tarpeet. Siksi voit olla varma Targuksen laukkujen huippulaadusta, monipuolisista ominaisuuksista ja tietokoneesi varmasta suojasta. Kaikilla Targuksen laukuilla on maailmanlaajuinen elinikäinen takuu. Targus tarjoaa lisäksi täydellisen tuoteperheen kannettavien tietokoneiden tarvikkeita. Tuoteperheeseen kuuluu hiiriä, keskittimiä, porttireplikaattoreita, lukkoja, virtalähteitä, jne. Tuotteilla on yhteinen nimittäjä: Ne ovat huippulaadukkaita, innovatiivisilla ominaisuuksilla varustettuja sekä kooltaan kompakteja ja kevyitä, jotta ne sopisivat täydellisesti tämän päivän mobiilikäyttäjille! Targus Group Internationalilla on toimistoja ympäri maailman ja se myy tuotteitaan 145 maassa.