Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) on julkistanut uudistetun Logitech G -pelikuulokevalikoiman.

Logitech G -pelikuulokevalikoima kattaa neljän eri mallin voimin vaihtoehdot kaikenlaisiin pelitilanteisiin riippumatta siitä, pelataanko pelejä satunnaisemmin harrastaen, kilpailullisesti verkossa tai määrätietoisesti ammattilaisena.

”Olipa kyse oman pelipisteensä virittelystä tai omassa battle royale -suosikkipelissä menestymisestä, haluamme tarjota pelaajille parasta mahdollista äänentoistoa ja mukavuutta”, kommentoi Logitech-pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai. ”Tutkimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia parantaa pelaajien pelikokemuksia ja juuri tähän tarkoitukseen tähtää myös uusi kuulokemallistomme.”

Logitech G935
Langattomat Logitech G935 7.1 LIGHTSYNC Wireless -pelikuulokkeet ovat malliston lippulaivamalli. Sen huipputasoinen äänentoisto, tyylikäs RGB-valaistus ja miellyttävä muotoilu tarjoavat kokonaisvaltaisen pelikokemuksen ilman johtoja. Kuulokkeiden uudistetut 50 millimetrin Pro-G-elementit on valmistettu ainutlaatuisesta seosmateriaalista, joka toistaa bassoäänet jyhkeästi ja tuo uskomatonta dynamiikkaa kokonaisvaltaiseen äänentoistoon.

Logitech G LIGHTSYNC -teknologian ansiosta kuulokkeiden värivalaistus osaa reagoida synkronisoidusti pelien, videoiden, musiikin ja muun sisällön mukaan. LIGHTSYNC-asetuksia voi myös räätälöidä halutunlaiseksi, joten kuulokkeet saa halutessaan vastaamaan esimerkiksi näppäimistön ja hiiren värivaloteemaa.

DTS Headphone:X 2.0 -tilaäänitekniikan ansiosta pelikuulokkeiden äänentoisto mallintaa kolmiulotteista ympäristöä eri kulmista ja etäisyyksistä. Tämän ansiosta peliäänten suunnat ja etäisyydet toistuvat tarkasti ja realistisesti. Pelissä tämä auttaa hahmottamaan esimerkiksi lähestyvien vihollisen etäisyyttä ja lähestymissuuntaa. Pelikuulokkeiden kaikki seitsemän äänikanavaa voidaan myös säätää omille äänenvoimakkuuksilleen.

Kuulokkeiden 12 tunnin akunkeston ansiosta virtaa riittää myös pitkiin pelisessioihin. Korkeatasoisen kuuden millimetrin mikrofonin ansiosta keskusteluääni on selkeä ja kuuluva. Korkeatasoinen keinonahkapäällyste tuntuu miellyttävältä käyttää. Pikapainikkeista kuulokkeiden hallinta on helppoa ja ne ovat yhteensopivia pc-tietokoneiden, mobiililaitteiden ja pelikonsolien kanssa.

Logitech G635
Logitech G635 7.1 LIGHTSYNC -pelikuulokkeet sisältävät muuten samat ominaisuudet kuin Logitech G935, mutta ne toimivat fyysisellä johdolla eivätkä langattomasti.

Logitech G432
Edullisemmat Logitech G432- ja G332-pelikuulokkeet ovat kuin tehty battle royale -pelien pelaamiseen. Logitech G432 7.1 Surround Sound -pelikuulokkeet sisältävät 50 millimetrin elementit, jotka toistavat ääntä selkeästi ja tarkasti. DTS Headphone:X 2.0 -tilaäänitekniikka toistaa tarkat ja realistiset monikanavaäänet. Lisäksi kuuden millimetrin käännettävä sankamikrofoni takaa selkeät puhekeskustelut. Keinonahkapäällysteiset pelikuulokkeet ovat mukavat päässä ja täysin yhteensopivat useimpien pelilaitealustojen kanssa.

Logitech G332
Logitech G332 -pelikuulokkeet noudattavat samaa muotoilulinjaa kuin muutkin Logitech G -pelikuulokkeet. Stereoääntä toistavat pelikuulokkeet ovat edullinen vaihtoehto pelaajalle, jolla ei ole tarvetta monikanavaiselle tilaäänelle. Nämä pelikuulokkeet ovatkin loistava valinta ensimmäisiksi pelikuulokkeiksi tai esimerkiksi satunnaispelaajan käyttöön.

Kaikki Logitech G -pelikuulokkeet ovat räätälöitävissä Logitech G HUB -ohjelmistolla. Sen avulla kuulokkeiden käyttäjä saa enemmän irti kuulokkeiden ominaisuuksista ja asetuksista itselle mieluisella tavalla. Myös asetusten tallentaminen on helppoa käyttäjäkohtaisten profiilien ansiosta.

Hinta ja saatavuus
Logitech G935 7.1 LIGHTSYNC Wireless, Logitech G635 7.1, Logitech G432 7.1 ja Logitech G332 Stereo tulevat myyntiin helmikuussa 189, 149, 79 ja 59 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitechg.com/fi-fi/products/gaming-audio.html
https://youtu.be/SN3mfAVdEEs (video)
http://bit.ly/2Sq5EyB (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.