Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti Saksan suosituilla Gamescom-pelimessuilla keskiaikaiseen teemaan sijoittuvan The Settlers -strategiapelin.

 

The Settlers julkaistaan pc-tietokoneille ensi vuonna ja tulee myyntiin Ubisoft Store- ja Epic Game Store -kauppapaikoissa. Lisäksi peli tulee saataville osana Uplay+-pelipalvelua. Pelin tarkempi julkaisupäivä varmistetaan myöhemmin.

Suositun The Settlers -pelisarjan ensimmäinen osa nähtiin jo vuonna 1993, jolloin se valloitti pelaajien sydämet lämpimällä graafisella tyylillään ja ensiluokkaisella pelattavuudellaan. Pelisarja on sittemmin kasvanut osa osalta monipuolisemmaksi ja entistä hiotummaksi kokonaisuudeksi.

Strategista suunnittelua, rakentamista ja taistelua sisältävä The Settlers on pelattavissa sekä yksinpelinä että muiden pelaajien kesken PvP-pelimuodossa (pelaajien välinen pelitila). Pelimuotoina on sekä tarinavetoinen kampanja, taisteluihin keskittyvä Skirmish sekä moninpelitila. Ubisoftin omaa Snowdrop-pelimoottoria käyttävä The Settlers hyödyntää uudenlaista satunnaisluontiin perustuvaa kartanluontijärjestelmää. Sen ansiosta pelimoottori osaa luoda kiehtovia ja toimivia pelikarttoja erilaisine maasto-olosuhteineen ja tehtävineen sekä tarjota pelaajille hauskoja hetkiä tutkimisen ja rakentelun parissa.

The Settlers on myös graafisesti ainutlaatuinen ja piristävä pelikokemus, jota leimaa sen omintakeinen ja tunnistettava visuaalinen tyyli sekä värimaailma ja persoonalliset pelihahmot. Erilaisten tehtävätavoitteiden ansiosta The Settlers on pelattavissa monella eri tavalla ja siinä voi saavuttaa tavoittelemansa voiton taistelun, maineen tai uskon kautta.

The Settlers julkaistaan sekä peruspelinä että Gold Edition -erikoisversiona. Gold Edition sisältää peruspelin lisäksi pelin ensimmäisen Monuments & Merchants -lisäosan, kaksi pelissä käytettävää koristerakennelmaa ja kolmen päivän varaslähdön peliin ennen sen julkaisua.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Sokq-jp74s0.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/the-settlers/
http://bit.ly/2HfM5m6 (kuvia)