Assembly23

Assembly Organizing Oy – yritys, joka on Suomen suurimman tietokonefestivaalin Assemblyn taustalla, vaihtaa omistajaa.

Telia Company on 17.11.2023 myynyt Assembly Organizing Oy:n koko osakekannan Assemblyn toimivalle johdolle ja pitkäaikaisille järjestäjille. Yrityskaupan jälkeen Assembly Organizing Oy:n liiketoiminta ja tapahtumat jatkuvat ennallaan. Assembly Organizing Oy:n toimitusjohtajana ja osakkaana jatkaa Lassi Nummi.

Assembly Organizing Oy järjestää maailmallakin tunnettua, Suomen suurinta tietokone- ja digikulttuurin festivaalia Helsingin messukeskuksessa. Assembly Winter ja Assembly Summer -festivaalit järjestetään kahdesti vuodessa. Jopa 25 000 kävijän festivaalien lisäksi Assembly Organizing Oy järjestää e-urheiluturnauksia ja peliaiheisia pop-up-tapahtumia sekä tarjoaa vaikuttaja- ja muita markkinointipalveluita yrityksille.

Assembly Organizing Oy:n toimitusjohtaja Lassi Nummi: ”Haluan esittää kiitokseni Telialle, joka on tarjonnut Assemblylle hyvän kodin vuodesta 2018 tähän päivään asti. Telian tuki on ollut elintärkeää, etenkin koronapandemian aikana, jolloin fyysisten tapahtumien järjestäminen oli mahdotonta. Tänä aikana kuitenkin rakensimme yhdessä laajan suomalaisten pelaajien yhteisön verkossa, joille voimme taas tarjota fyysisiä kohtaamisia tapahtumien muodossa. Assemblyn 30-vuotias historia saa näin ollen jatkoa yrittäjävetoisena.”

”Olemme tehneet Telialla viimeisten vuosien aikana muutosmatkaa ja keskittyneet vahvemmin ydinliiketoimintaamme. Palvelemme pelaajakohderyhmää jatkossakin tarjoamalla laadukkaita nettiyhteyksiä ja pelaamisen laitteita. Assemblyn uusilla omistajilla on paremmat edellytykset kehittää näitä suosittuja tapahtumia tulevaisuudessa”, sanoo Telian toimitusjohtaja Heli Partanen.

Telia jatkaa Assemblyn pääyhteistyökumppanina ja turvallisten verkkoyhteyksien tarjoajana vuonna 2024. Yhtiö on sitoutunut edistämään lasten ja nuorten digiosallisuutta sekä vastuullista pelikulttuuria.

Vuoden 2024 Assembly-päätapahtumat ovat Assembly Winter´24 (22.-25.2.2024) sekä Assembly Summer´24 (1.-4.8.2024), jotka molemmat järjestetään Helsingin Messukeskuksessa.

Lisätietoja

www.assembly.org
https://drive.google.com/drive/folders/1RCJ-sDrWvqejN9F1VFbi3xuMuvAprtIM?usp=sharing (kuvia)

Assembly Organizing Oy, toimitusjohtaja Lassi Nummi, puh. +358405132723, lassi.nummi@assembly.org