Maailman johtavan oheislaitteiden valmistaja Logitechin sekä kilpaurheilu- ja superautoistaan tunnetun McLarenin yhteisvoimin järjestämissä virtuaalisissa Logitech McLaren G Challenge 2021 -ajokisoissa suomalaiskuski Teemu Toikka sijoittui upeasti vakioluokan neljänneksi.

Jo neljäs vuosittainen Logitech McLaren G Challenge -ajokisa huipentui viime viikonlopun mestaruusajoissa. Finaalit ajettiin avoimessa, vakio- ja urheiluautojen luokassa neljällä eri mantereella. Euroopan kisojen voittajiksi ajoivat hollantilainen Maarten van Loozenoord (avoin), irlantilainen Olish Walsh (vakio) ja venäläinen Mikhail Statsenko (urheilu). Suomalainen Teemu Toikka ajoi Euroopan vakioluokassa loistavasti neljänneksi!

Voittajia odottaa mahtava kisapalkinto, sillä jokainen kolmen lohkon voittajista saa neljän päivän maksetun matkan Lontooseen. Matkan ohjelmaan kuuluu kattava tutustumiskierros McLarenin teknologiakeskukseen ja kansainvälisen kisakuljettaja Lando Norriksen ajovalmennus. Lisäksi voittaja saa VIP-kokemuksen Formula 1 British Grand Prix 2022 -kisoissa.

Logitech G Challenge -mestaruuskisojen järjestämisessä kumppaneina ovat McLaren Racing, iRacing, Splunk Inc, QNTMPAY ja Assetto Corsa Competizione.

Lisätietoja
www.logitechgchallenge.com
https://youtu.be/UtjaYeiaryU (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6tpi-hVHbQ6oQqhlw?e=k8EcgW (kuvia)

McLaren Racing
Uuden-Seelannin kilpakuljettaja Bruce McLaren perusti McLaren Racingin vuonna 1963. Tiimi ajoi ensimmäisen Formula 1 -kilpailunsa vuonna 1966. Siitä lähtien McLaren on voittanut 20 Formula 1 -mestaruutta, yli 180 Formula 1 -kilpailua, Le Mansin 24 tunnin ajot ensimmäisellä yrittämällään ja Indianapolis 500 -kisat kolmesti. McLaren Racing kilpailee tällä hetkellä vuoden 2021 FIA Formula 1 -mestaruuskilpailuissa Lando Norrisin ja Daniel Ricciardon kanssa. Vuoden 2021 INDYCAR-sarjassa tiimi ajaa Arrow McLaren SP -kuskien Pato O’Wardin ja Felix Rosenqvistin kanssa. Vuonna 2022 McLaren Racing aloittaa uudessa moottoriurheiluluokassa, kun McLarenin tiimi kaasuttaa myös innovatiiviseen ja täysin sähköiseen Extreme E -maastokilpailusarjaan. Lisätietoja osoitteessa www.mclaren.com.

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.