sf6 - aki

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 -taistelupeli täydentyy tänään 20. taistelijallaan.

Supersuosittu Street Fighter 6 -taistelupeli täydentyy tänään myrkyllisellä A.K.I.-taistelijattarella, joka hämää vastustajiaan hymyllään ja viehkeillä liikkeillään. Ulkonäön ja elekielen ei kannata antaa hämätä, sillä tämä sulavaliikkeinen taistelija myrkyttää kohteensa käärmeen lailla. Nopeiden liikkeiden ohella A.K.I. turvautuu ainutlaatuisiin kasvipohjaisiin myrkkyihin, hermopistehyökkäyksiin ja vaarallisiin kynsiin.

A.K.I. saapuu peliin monessa eri muodossa. World Tour -tilassa hänellä on omat mestaritehtävänsä, jonka lisäksi mukana on uusia sivuhahmoja ja tapahtumapaikkoja. Arcade Modessa taistelijattaren oma tarina on koettavissa yksinpelaajien ilona. Battle Hub -keskuksessa tarjolla on A.K.I.-teemaisia asuja ja varusteita.

Samalla pelipäivitys sisältää muita pienempiä uudistuksia ja korjauksia peliin, jotka parantavat pelattavuutta yleisellä tasolla.

Pelaajat saavat käyttöön A.K.I.-soturin joko erikseen ostamalla tai pelin ensimmäisen vuoden kausikortin kautta. Lisäksi A.K.I. sisältyy pelin erikoisversioihin kausikortin myötä. Hahmoa voi koekäyttää ilmaiseksi tunnin ajan ilman ostopakkoa.

A.K.I.-taistelijattaren esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/3pUpq4Uw_no.

Ylistystä kerännyt ja pelaajien arvostusta nauttiva Street Fighter 6 on tämän vuoden kuumin taistelupeli ja virtuaalisten turpakäräjien ykkösnyrkki. Sekä yksinpeliin että kiehtoviin moninpeliotteluihin taipuva pelikokonaisuus viehättää huippuunsa hiotulla ohjattavuudella ja upealla grafiikalla. Näiden sekä upean äänimaailman lisäksi peli loistaa vaikuttavalla taistelijakatraallaan. Pelin hahmoista löytyy ottelijaa moneen makuun ja pelityyliin. Tarinapelin lisäksi mukana on useita erilaisia haaste- ja ottelutiloja sekä runsaasti erilaisia sivutehtäviä.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja

www.streetfighter.com/6/en-uk/
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viNot4DY4lhFFsIuh_w?e=q2c9PY (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.