PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 saa neljä uutta hahmoa, joista ensimmäinen on ikoninen M. Bison.

Street Fighter 6 -taistelupelin 23. hahmo on M. Bison. Hän liittyy taisteluun 26. kesäkuuta 2024. Hänet nähtiin viimeksi näennäisesti Ryu’n voittamana Street Fighter V:ssä ja ensimmäistä kertaa Street Fighter II: Champion Editionissa. Nyt hän tekee paluun mielessään vain yksi ajatus eli saada takaisin entinen pahamaineinen voimansa. M. Bisonin liikesarjat tuntuvat sekä tutuilta että uusilta, sillä Psyko-voima ja aggressiivinen painostus ovat edelleen merkittäviä hänen taistelutyylissään. M. Bison tulee saataville toisen vuoden Hahmo- ja Ultimate-passien omistajille.

Toisen vuoden hahmovalikoima täydentyy vielä Capoeira-mestari Elenalla sekä ensimmäisillä Street Fighter -sarjassa esiintyvillä vierailijahahmoilla, joita ovat erittäin suositut Terry Bogard ja Mai Shiranui. Pitkäaikainen Fatal Fury -veteraani Terry Bogard liittyy taisteluun syksyllä 2024 tunnusomaisessa rennossa asussaan. Fatal Fury -sarjan toinen taistelija Mai Shiranui tulee mukaan talvella 2025. Viimeksi Street Fighter IV:ssä nähty iloinen Capoeira-taistelija Elena saapuu kaduille keväällä 2025.

Kaikkien neljän hahmo esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/CzWWEc9_J-s. Syvällisemmän M. Bisonin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/nfKAbnmzz_Q.

Ylistystä kerännyt ja pelaajien arvostusta nauttiva Street Fighter 6 on tämän hetken kuumin taistelupeli ja virtuaalisten turpakäräjien ykkösnyrkki. Sekä yksinpeliin että kiehtoviin moninpeliotteluihin taipuva pelikokonaisuus viehättää huippuunsa hiotulla ohjattavuudella ja upealla grafiikalla. Näiden sekä upean äänimaailman lisäksi peli loistaa vaikuttavalla taistelijakatraallaan. Pelin hahmoista löytyy ottelijaa moneen makuun ja pelityyliin. Tarinapelin lisäksi mukana on useita erilaisia haaste- ja ottelutiloja sekä runsaasti erilaisia sivutehtäviä.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja

www.streetfighter.com/6/en-uk/
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viNot4DY4lhFFsIuh_w?e=q2c9PY (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.