PAN Vision Finlandin jakelema ja CI Gamesin julkaisema Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -toimintapeli on julkaistu tänään.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 istuttaa pelaajan yksinäisen ammattisotilaan saappaisiin taisteluun diktatuuria vastaan. Peli jatkaa suosittua pelisarjaa ja ammentaa sen suositusta teemasta tehtäviä uuteen tarinakampanjaan ja kiehtoviin taisteluihin. Vaikka pelisarjan perusteet ovat säilyneet samana, pelimekaanisesti peliä on uudistettu monella eri tapaa. Yksinäisen tarkka-ampujan roolissa pelaaja suorittaa haastavia sotilastehtäviä mahdollisimman vaivihkaisesti ja etäältä. Peli myös esittelee ensimmäistä kertaa tarkkuuslaukaukset yli kilometrin etäisyydeltä.

Vaikka pelaajan ohjastama sotilas toimii tehtäväpohjaisesti, pelin Lähi-itään sijoittuvassa tarinassa kohteena ovat diktaattorimaiset sotilasjohtajat ja näiden häikäilemättömät kätyrit sotilaineen. Tehtävänannot vaihtelevat alueesta ja kohteesta toiseen, mutta näitä kaikkia yhdistävät avoimet ympäristöt, taitolaukaukset ja mahdollisimman huomaamaton toiminta. Pelaajalla on mahdollisuus suunnitella itse omat etenemisreittinsä ja toimintatapansa, mutta usein myös tapahtuman yllätykselliset käänteet pakottavat luovimaan reaktioiden varassa. Yllätyksellisyys ja suunnitelmallisuus yhdessä tekevätkin pelistä kiehtovan pelikokonaisuuden täynnä jännittäviä hetkiä ja vuoristoratamaisia kokemuksia.

Pelissä on myös pyritty aiempaa todenmukaisempaan ja yksityiskohtaiseen toimintaan, mikä välittyy pelaajalle hurjana ja ravistuttavana pelikokemuksena. Äärimmäisen tehokkaat huippuluokan aseet ja alan kehittyneimmät erikoisvarusteet mahdollistavat tehokkaan toiminnan ja menestyksen myös haastavissa tehtävissä. Monet erilaiset palkkiotehtävät antavat pelaajalle mahdollisuuden kokeilla erilaisia lähestymistapoja ja ratkoa ongelmia ympäristön mahdollisuuksia hyödyntäen. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 tarjoaa myös entistä upeamman audiovisuaalisen kokemuksen uuden sukupolven pelikonsoleilla hyödyntäen ultrateräväpiirtoista 4k-tarkkuutta.

Pelinkehittäjä CI Games on myös tehnyt yhteistyötä ”shroud”-pelistriimaajan kanssa. Yhteistyön hedelmänä on syntynyt ainutlaatuinen lisäosa, joka sisältää shroud-teemaisen tarkkuuskiväärin ja asepinnoitteen. Pelistriimaaja tunnetaan ensiluokkaisena ensimmäisen persoonan ammuntapelien rautaisena ammattilaisena. Hänen kanssaan pelin vaikeustasoa on viimeistelty mahdollisimman monipuolisesti säädettäväksi. Näin pelistä voivat nauttia niin pelityypin ummikot kuin kovimpia haasteita kaipaavat ammattilaisetkin.

Pelin PlayStation 5 -version myöhästymisen hyvittämiseksi on CI Games tulee julkaisemaan pelin ensimmäisen lisäosakartan ilmaisena kaikille pelaajille ja pelialustoille. Lisäosa tulee sisältämään lisäpelattavaa ja tehtäviä uudella pelikartalla. Sen tarkempi julkaisupäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 on tänään julkaistu PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä pc-tietokoneelle. Pelin PlayStation 5 -versio julkaistaan myöhemmin. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Pelin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/0fXL6t-PzFE. Varoitus lienee paikallaan, sillä video sisältää paikoin hyvin raakaa väkivaltaa.

Lisätietoja
www.SniperGhostWarriorContracts2.com
www.panvision.com/pelit
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vheA8AzFt1dbVmXnNkA?e=cgxxwS (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.