Maailman johtava tallennusratkaisujen toimittaja, Seagate Technology panostaa kannettavaan tallennukseen nykyisillä ja tulevilla tallennustuotteillaan.

SeagateSlim

Seagate vie eteenpäin kannettavaa tiedontallennusta kehittämällä jatkuvasti uusia ja entistä parempia tallennusratkaisuja. Ne mahdollistavat sekä tietojen, muistojen, kuvien, videoiden ja musiikin säilytyksen että jakamisen kaikkialle. Nykyään tavallisilla ihmisillä voi olla tallennettua tietoa teratavuittain ja se pitää pystyä säilyttämään luotettavasti vuosikausia. Yhä useammin tätä tietoa tuotetaan ja käsitellään kannettavilla laitteilla ja itse tiedonkin on oltava mahdollisimman helposti siirrettävää.

Seagate on pelkästään alkuvuoden aikana tehnyt merkittäviä julkistuksia kannettavaan tallentamiseen liittyen. Tammikuun alussa Seagate julkisti maailman ohuimman kahden teratavun kiintolevyn, joka on vain 7 millimetriä ohut ja keveydeltään vaivaiset 90 grammaa. Tämä kiintolevy tullaan näkemään Suomen markkinoilla sekä sisäisenä että ulkoisena mallina lähikuukausien aikana. Se tuo lisää kannettavaa tallennustilaa ennennäkemättöman pienessä ja kevyessä muodossa liikkuvaan käyttöön.

Vain pari viikkoa sitten Seagate julkisti uudistuksia erinomaisen hinta-laatusuhteen omaaviin SSHD-hybridilevyihinsä. SSHD-hybridilevyissä yhdistyvät SSD-levyjen nopeus mekaanisten kiintolevyjen (HDD) edullisuuteen ja niiden massiiviseen tallennuskapasiteettiin. Nämä SSHD-hybridilevyt sopivat erityisesti tallennustilan päivityksiin, kun halutaan lisää tallennustilaa ja lisää tehoa tietokoneeseen. Suurimmat SSHD-hybridilevyt tarjoavat peräti neljän teratavun tallennuskapasiteetin.

Seagate tarjoaa useita vaihtoehtoja kannettavaan tallennukseen. Seagate Backup Plus -tuoteperheen ulkoiset kiintolevyt ovat luotettavia, nopeita ja helposti mukana kuljetettavia tietovarastoja. Jopa neljän teratavun tallennuskapasiteetti takaa, ettei tallennuskapasiteetti heti lopu kesken. Neljään teratavuun mahtuu jopa miljoona musiikkikappaletta, 640 000 korkealaatuista valokuvaa tai peräti 480 tuntia teräväpiirtoista videota.

Tällä hetkellä parhaan hinta-laatusuhteen kannettavaan tallennukseen tarjoaa kahden teratavun tallennuskapasiteetilla varustettu Seagate Backup Plus Slim 2TB. Sillä on helppo suojata ja jakaa koko digitaalinen elämä. Tyylikkään ohut ja värikäs metallikuorella suojattu ulkoinen kiintolevy on saatavana mustana, hopeisena, punaisena ja sinisenä. Kiintolevyn mukana toimitetaan myös helppokäyttöiset apuohjelmat pilvitallennusta, mediahallintaa ja varmuuskopiontia varten.

Seagaten sisäisten kiintolevyjen valikoimasta löytyy myös monipuolinen valikoima tallennusratkaisuja kannettavaan käyttöön. Olipa sitten kyse tavallisesta kannettavasta tietokoneesta tai vielä kevyemmistä laitteista, Seagatelta löytyy varmasti sopiva tallennusratkaisu aina neljän teratavun tallennuskapasiteettiin asti.

Saatavuus ja hinnoittelu
Seagate Backup Plus Slim 2TB on saatavana välittömästi 119 euron kuluttajahintaan. Muiden kiintolevyjen hinnat vaihtelevat malleittain ja kapasiteettien mukaan 60 ja 200 euron välilllä. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.seagate.com/products/laptop-mobile-storage/laptop-external-drives/backup-plus/
http://www.seagate.com/sshd
http://bit.ly/1LctBRK (tuotekuvia)

Seagate Technology
Seagate luo tilaa inhimillisille kokemuksille innovoimalla tiedon tallentamiseen, jakamiseen ja käyttämiseen liittyviä tekniikoita. Se on maailman johtava tuotemerkki yritysten ja kuluttajien tiedontallennusratkaisuille. Seagate Technology omistaa myös LaCie-tuotemerkin. Se on vahvistanut yhtiötä entisestään ja laajentanut sekä tuotevalikoimaa että käyttäjäkuntaa. Lisätietoja osoitteessa www.seagate.com.

Seagaten mielenkiintoiseen vuonna 1978 alkaneeseen historiaan voi tutustua osoitteessa http://www.seagate.com/gb/en/about-seagate/seagate-history/.