Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tuo Roller Champions -kisailuun uusretroa pelifiilistä.

Vauhdikkaan ja futuristisen urheilupelin uusin pelikausi Neo Retro on julkaistu. Sen myötä pelaajat pääsevät kokemaan pikseligrafiikanomaisia ja neonvaloilla valaistuja pelikenttiä, jotka ovat virtuaalisia kunnianosoituksia pelihistorian pioneereille. Lisäksi uusin pelikausi sisältää kolme uutta pelikenttää, uuden pelimuodon ja päivitetyn Roller Pass -saavutusmittarin sekä pienempiä päivityksiä.

Uutena pelimuotona nähdään kahden pelaajan Clone Clash, jossa pelaajan omasta hahmosta luodaan kaksi kloonia. Näin kummallakin pelaajalla on käytössään kolmen hengen tiimi, jossa muita hahmoja ohjaa tekoäly. Jujuna tällaisessa rakenteessa on mahdollisuus vaihtaa ohjattavaa pelihahmoa koska tahansa ottelun aikana. Näin ainutlaatuinen pelimuoto mahdollistaa erikoisten syöttö- ja kuljetustilanteiden luomisen pelihahmojen välillä vaihdellen.

Päivityksen kolme uutta vaihtuvaa kenttää ovat 80-luvun tyyliä muistuttava ja kirkkaasti valaistu Pixel City, pelihallimainen ja neonvalaistu Arcadia sekä flipperipöytää muistuttava Pinball Stadium. Hauskaa videopeliestetiikkaa huokuvat kentät tuovat virkistävää vaihtelua aiempien kenttien rinnalle.

Lisäksi yksi päivityksen keskeisistä uudistuksista on kiehtova urasivu, jolta pelaaja voi nähdä oman arvonsa alueellisella pistelistalla sekä pelatut ottelut ja voittosuhteen. Tilastosivu listaa myös tehdyt maalit, taklaukset ja torjunnat sekä sisältää muita ottelutietoja. Oman joukkueen urakehitystä voi seurata pelin omalla urasivulla, jossa voi myös luoda oman tiimin yhdessä ystävien kanssa. Sivu löytyy osoitteesta www.ubisoft.com/fi-fi/game/roller-champions/career.

Päivityksen uudistukset kruunaa 60-portainen Roller Pass -saavutusmittari, jonka eri askelmilta voi löytää erilaisia palkintoja omalle hahmolleen kerättäväksi. Mukana on myös uusia räätälöintivaihtoehtoja hahmolle, kuten legendaarisen tason Pro Gamer -peliasu.

Ilmaiseksi pelattavan Roller Champions -pelin Neo Retro -päivitys on nyt pelattavissa kaikkine uusine ominaisuuksineen.

Uuden kauden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/9rg2Mnj08h8.

Vauhdikasta virtuaalista kilpaurheilua pelilaitteiden näytöille tarjoileva Roller Champions on uudenlainen urheilupelikokemus, joka yhdistää toisiinsa futuristista pallopeliä, rullaluistelua ja joukkuevetoista taktikointia. Erikoiset ja persoonalliset pelikentät tarjoavat vauhtia ja hurjia tilanteita tavalla, jota ei ole ennen pelikoneilla nähty. Mikä parasta, peli on täysin ilmaiseksi pelattavissa. Vaikka pelin perusteet on helppo oppia ja säännöt hetkessä sisäistettäviä, todelliseksi mestariksi tuleminen vaatii harjoittelua ja kärsivällisyyttä. Joukkueet muodostuvat kolmen hengen tiimeistä, jotka pyrkivät pudottamaan pallon vastustajan maalirinkiin. Roller Champions tukee myös alustojen välistä ristiinpelaamista, minkä ansiosta kavereiden kanssa on helppo järjestää yhteisiä peli-iltoja pelialustasta riippumatta.

Roller Champions on saatavana sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli on saatavana myös Epic Games Store -pelipalvelusta.

Lisätietoja
www.rollerchampions.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhs4s64el60HBLGtOFw?e=TSauE9 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.