PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo 12. joulukuuta myyntiin Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition -kauhupelin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Gold Edition sisältää alkuperäisen pelin lisäksi sen kaikki lisäosat yhdessä kauhistuttavassa pelipaketissa.

Julkaistuihin lisäosiin lukeutuvat Banned Footage -laajennuksen osat 1 ja 2 sekä myöhemmin julkaistava kolmas laajennus, End of Zoe. Näiden lisäksi Not a Hero -lisäosa on nyt julkaistu ilmaiseksi kaikille Resident Evil 7: Biohazard -pelin omistajille peliversiosta riippumatta.

End of Zoe on hyytävä lisäys Resident Evil 7: Biohazardin pelitarinaan. Lisäosan myötä selviää mikä Zoen kohtalo lopulta on. Pelaajat kohtaavat lisäosassa uudenlaisia vihollisia ja saavat tutkittavakseen pahaenteisen suoympäristön. End of Zoe -laajennus sisältyy sekä Gold Edition -pakettiin että pelin vuositilaukseen (season pass). End of Zoe -lisäosa on ostettavissa myös erikseen 14,99 euron hintaan.

Ilmaiseksi ladattava Not a Hero -lisäosa puolestaan tuo pelaajien iloksi mukaan pelisarjan vanhan suosikin, Chris Redfieldin. Tapahtumat sijoittuvat Ethan Wintersin kammottavien tapahtumien jälkeiseen aikaan, jossa Chris kohtaa uudenlaisia, pääpelissä näkemättömiä kauhuja. New Umbrellan jäsenenä Chris ja hänen tiiminsä laativat nopeasti strategian uuden uhan pysäyttämiseksi. Uuden epidemian mysteeri jää Chrisin selvitettäväksi, kun edessä on jännittävä selviytymiskamppailu plantaasin hirvittävissä tyrmissä.

PlayStation VR -virtuaalikokemus tekee kauhuseikkailusta entistä jännittävämmän ja siihen sisältyvät myös End of Zoe ja Not a Hero -lisäosat.

Alkuperäinen Resident Evil 7 Biohazard vei suositun pelisarjan entistä hyytävimpiin tunnelmiin. Resident Evil 7 Biohazard uudistaa tutuksi tullutta kaavaa merkittävällä tavalla ja vie selviytymiskauhun uudelle tasolle. Merkittävin sarjan muutos historiassa on kauhun kokeminen ensimmäisen persoonan kuvakulmasta katsoen. Tämä tuo paikalla olemisen tunteen entistä todellisemmaksi. Rohkeimmat pelaajat voivat lisäksi kokea pelin kauhut myös PlayStation VR -virtuaalilaseilla. Nathanin selviytymiskauhukokemus rakentuu entistä enemmän hiiviskelyn, piileskelyn ja ongelmanratkonnan varaan. Taisteluita ei ole kuitenkaan unohdettu ja erilaiset pistoolit, haulikot, räjähteet, liekinheittimet ja jopa moottorisaha ovat käytettävissä taistelussa kammottavia vihollisia vastaan.

Alkuperäinen Resident Evil 7: Biohazard julkaistiin PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille tammikuussa 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
http://residentevil7.com/uk/GE/
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/Myd2ZY6aNnM (julkaisutraileri)
http://bit.ly/2dzquGs (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.