PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Resident Evil 3 -kauhupelilegenda tulee myyntiin komeana keräilijänversiona. Peruspelin lailla myös keräilijänversio julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 3. huhtikuuta 2020.

Keräilijänversio sisältää Resident Evil 3 -pelin fyysisen levyn, korkealaatuisen Jill Valentine -koristehahmon, paperisen taidekirjan, Raccoon Cityn kaupunginkartan ja Resident Evil 3 -pelin ääniraidan digitaalisessa muodossa.

Capcom juhlisti selviytymiskauhupelien klassikoihin lukeutuvan Resident Evil 3 -pelin 20-vuotisjuhlia viime vuoden joulukuussa. Tuolloin julkistettiin täysin uusiksi luotu kauhupeli sen tunnettuine hahmoineen ja vihollisineen sekä sen ikoninen tapahtumapaikka, Raccoon City. Edeltäneen ja äärimmäisen pidetyn Resident Evil 2 -kauhuklassikon lailla myös Resident Evil 3 hyödyntää RE Engine -pelimoottoria. Sen ansiosta hahmot näyttävät yksityiskohtaisen eläviltä ja realistisilta, mikä entisestään vahvistaa pelimaailman kauheutta ja korostaa sen hirviöiden epäinhimillistä olemusta.

Pelin keskiössä nähdään sankaritar Jill Valentine, joka pakenee tuhoutuneen Raccoon Cityn tapahtumia. Samalla häntä jahtaa liki tuhoutumaton humanoidimainen Nemesis-bioase. Kiehtovan yksinpelitarinan ohella pelaajat pääsevät osallistumaan kaupungin laitamille sijoittuvan moninpelin tapahtumiin, joka asettaa pelaajat jännittävään epäsymmetriseen asetelmaan.

Yksinpelin tarinassa bioaseena tunnetun T-viruksen leviäminen aiheuttaa painajaismaisen epidemian, joka uhkaa koko väestöä. Umbrella-yhtiön kehittelemiin bioaseisiin lukeutuu myös Nemesis-hirviö, jonka voimille ja kestävyydelle ei tunnu löytyvän rajoja. Valtavan kokoisena, älykkäänä ja monipuolisin asein varustettuna hirviönä Nemesis on vaarallinen uhka kaikelle elävälle. Jill Valentinea peräänantamattomasti jahtaava Nemesis onkin pysäytettävä hinnalla millä hyvänsä.

Pelissä pelaaja kokee kauhun hetkiä, jotka yhdistyvät taidokkaasti rytmitettynä erilaisiin ongelmanratkontatilanteisiin ja jännittävin taisteluihin. Piinaava jännitys, kiihkeät yhteenotot ja rauhalliset pulmatilanteet muodostavatkin pelistä todellisen tunteiden vuoristoradan, jonka aikana pelaaja kokee seikkailevansa läpi elämää suuremman selviytymiskokemuksen.

Resident Evil Resistance -moninpeli laajentaa yksinpelin tarinaa tarjoamalla viiden pelaajan koitoksen, jossa neljä pelaajahahmoa yrittävät selviytyä Mastermind-vihollisen kynsistä ehjin nahoin. Mastermind hallitsee pelialueen ansoja, hirviöitä ja muita vaaroja vakoillen pelaajien toimia erilaisten turvakameroiden kautta. Vastaansa hän saa neljä pelaajahahmoa, joiden on tehtävä yhteistyötä voittaakseen Mastermindin apulaisineen. Koska Mastermindin hallussa on huipputason bioaseita, kuten G-Birkin ja Tyrant, tehtävä ei tule olemaan helppo. Yhteistuumin ja toistensa kanssa kommunikoimalla selviytyjäryhmällä on kuitenkin mahdollisuus voittaa, sillä myös heillä on käytössään laaja arsenaali erilaisia aseita ja varusteita.

Resident Evil 3 julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 3. huhtikuuta 2020. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.residentevil.com/re3/
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/HJWWu8h7xZU (esittelyvideo)
http://bit.ly/2LE6KCr (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.