Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) vaihtaa toimitusjohtajaansa ja kertoo samalla vuosimyyntinsä kasvaneen ensimmäistä kertaa yli 70 miljoonan euron.

Pitkän 18 vuoden työrupeaman jälkeen Antti Järvinen väistyy Jimm’s PC-Storen toimitusjohtajan paikalta. Hänen tilalleen toimitusjohtajaksi nousee yrityksen omista riveistä myös pitkän 14 vuoden Jimm’s-uran tehnyt Veli ”Wellu” Nietula.

”Haluan kiittää kaikkia asiakkaitamme, tavarantoimittajiamme, henkilökuntaamme ja erityisesti Wellua, joka on väsymättä ollut tekemässä Jimm’sistä menestystä rinnallani kaikki nämä vuodet”, sanoo Jimm’s PC-storen väistyvä toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”On aivan mahtavaa ojentaa soihtu juuri Wellulle ja päästää hänet jatkamaan yhdessä rakentamaamme menestystä. Itse jatkan matkaa tukkuriportaaseen ALSO Finlandille myyntijohtajaksi.”

”Onnea ja menestystä Antille uuteen työhön! Vaikka ikävä tulee olemaan kova, tiedän Jimm’sin koko henkilökunnan seisovan tukenani ja jatkamme vahvana eteenpäin”, sanoo Jimm’s PC-storen uusi toimitusjohtaja Veli Nietula. ”Viime vuosi oli Jimm’sille voimakasta kasvun aikaa monenlaisista ulkoisista haasteista huolimatta ja uskon erikoistumisemme olevan vahvuutemme salaisuus jatkossakin.”

Jimm’s PC-Storen viime tilivuoden tilinpäätös on juuri valmistunut. Yhtiön tilivuoden myynti ylitti ensimmäistä kertaa 70 miljoonaa euroa, jossa kasvua oli 23 prosenttia. Henkilökuntaa Jimm’sillä on nyt ennätykselliset 65 henkeä.

Erityisesti tietokoneharrastajien ja pc-pelaajien suosikkina tunnettu Jimm’s aloitti taipaleensa tasan 20 vuotta sitten, vuonna 2001 Salossa tietokoneiden ylikellotuksen ja pc-komponenttien erikoisliikkeenä. Monien värikkäiden vaiheiden jälkeen yrityksestä on tullut tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, joka tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja teknisestä osaamisestaan.

Lisätietoja
www.jimms.fi
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5QX8zAUqoW5c_KfBw?e=zKPJ0O (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 57,3 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli 54 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.