Viestintätoimisto Visionist (www.visionist.fi) on toiminut 10 vuotta yhden miehen viestintätoimistona, jonka tavoitteena on asiantuntevien viestintäpalvelujen tarjoaminen. Jatkossa tätä tavoitetta jahtaa myös peliguru Jerry Kurunen.

Jerry ”Serpent” Kurunen tunnetaan Suomen pelialalla yli 10 vuoden tinkimättömästä työstään PAN Visionin ja sitä edeltäneen Toptronicsin peliguruna. Lisäksi hän on aktiivinen kirjoittaja ja kova musiikkimies. Erityisesti raskaan rockin erikoislehti Inferno, Suomen suurin metallimusiikin media Imperiumi.net ja monet metallimusiikkiin erikoistuneet festivaalit ovat pitkään olleet Jerryn lempiareenoita.

Jerry jatkaa laadukasta työtään 8. elokuuta 2011 alkaen Visionistin palveluksessa. Hän laajentaa työkenttäänsä pelimaailmasta myös muihin tekniikan ja digitaalisen viihteen alueisiin. Hänen työtehtäviinsä kuuluu kaikenlaisiin viestintä-, markkinointi- ja konsultointitehtäviin osallistuminen. Visionistin yhteistyökumppaneille tämä näkyy entistä parempana palveluna ja uusina villeinä ideoina.

”Olen äärimmäisen iloinen saadessani tarttua uusiin haasteisiin ja työtehtäviin, joita minulle on luvassa tulevassa pestissäni. Jirin luotsaama Visionist on juuri sen kaltainen yritys, jossa pääsen toteuttamaan itseäni virkistävällä tavalla”, Jerry Kurunen veistelee uudesta työpaikastaan.

Lisätietoja
Visionist 10 vuotta: www.visionist.fi/info/info-visionist-taytti-10-vuotta/

Visionist
Visionist on viestintä-, markkinointi- ja konsultointitoimisto IT-alan, kulutuselektroniikan sekä digitaalisen viihteen valmistajille ja tukkureille. Visionist toimii yhteistyössä koko jälleenmyyntikanavan ja kaikkien sidosryhmien kanssa tuoden tuotteille ja palveluille ainutlaatuista lisäarvoa. Lisätietoja: www.visionist.fi