Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) täyttää tässä kuussa 20 vuotta ja juhlii sitä työn merkeissä ensi perjantaina.

Erityisesti tietokoneharrastajien ja pc-pelaajien suosikkina tunnettu Jimm’s aloitti taipaleensa vuonna 2001 Salossa tietokoneiden ylikellotuksen ja pc-komponenttien erikoisliikkeenä. Monien värikkäiden vaiheiden jälkeen yrityksestä on tullut tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, joka tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja teknisestä osaamisestaan.

”Viime vuonna saavuttamamme tuloksellinen yli 57 miljoonan liikevaihto ja 54 hengen henkilökunta kertoo omaa kieltään kehityksestämme, johon olemme päässeet valitsemallamme tiellä”, sanoo Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Teemme edelleen työtämme pilke silmäkulmassa ja olemme ylpeitä nörttimaineestamme tietokoneharrastajien keskuudessa. Nöyrät kiitokset asiakkaillemme ja henkilökunnallemme!”

Uusia asiakaskokemuksia tietokoneiden hankkijoille
Jimm’s on aiemminkin panostanut merkittävästi asiakaskokemukseen, onpa sitten kyseessä ollut asiakaspalvelu, toimitustavat tai teknisten haasteiden ratkaiseminen. Hyvä esimerkki aiemmista kehityshankkeista on paljon aikaa ja vaivaa vaativien pelituolien toimittaminen asiakkaille koottuna kotiovelle.

Johtavana räätälöityjen tietokoneiden valmistajana Jimm’s on pitkään kehittänyt uudenlaista paketointia, joka tarjoaa uudenlaisen asiakaskokemuksen tietokoneen saapuessa kotiin. Nyt tämä kehitystyö on valmis ja jokainen Jimm’s-tietokone toimitetaan uudessa laatikossa, josta laite on helppo ottaa käyttöön. Laatikossa on mukana kaikki tarvittava ohjeista tarvikkeisiin. Mukana on myös kätevä Jimm’s-kangaskassi, jolla voi suojata tietokoneensa ja kantaa sen helposti vaikkapa pelitapahtumiin.

”Halusimme asiakkaan kokevan ensimmäisen Vau-elämyksen jo tietokoneen saapuessa kotiin ja siksi kehitimme täysin uudenlaisen paketoinnin tietokoneillemme”, kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Paketti on helppo purkaa ja haluttaessa myös kierrättää. Vaihtoehtoisesti sitä voi käyttää vaikkapa tukevana apupöytänä, kun tietokoneen on ottanut käyttöön.”

Esittelyvideon uudesta paketoinnista ja sen purkamisesta voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/SwJDMotFlX8.

Striimivalvojaiset synttäriteemalla
Jimm’s juhlii 20-vuotista historiaansa ensi perjantaina perinteisillä striimivalvojaisillaan. Suora lähetys Jimm’s PC-storen päämajasta alkaa 23.4.2021 klo 18.00 osoitteessa https://youtu.be/8ZLnQfjq0Yk. Illan aikana on luvassa paljon hyviä keskusteluja Jimm’sin henkilökunnan vetämänä. Mukana on myös vierailevia tähtiä etenkin Suomen esports-piireistä. Illan aikana julkistetaan lisää myös 20-vuotistarjouksia, joita on ollut tarjolla jo viime viikosta lähtien osoitteessa www.jimms.fi/fi/Pages/20vjuhlat.

Lisätietoja
www.jimms.fi
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5QX8zAUqoW5c_KfBw?e=zKPJ0O (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 57,3 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli 54 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.