PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) esittelee kattavan ja monipuolisen valikoiman pelejä ja lisävarusteita tänään myyntiin tulleelle PlayStation Vita -käsikonsolille.

pvpsv

PAN Visionin jakelemiin ja kevään aikana ilmestyviin PS Vita -peleihin lukeutuu sekä urheilua että toimintaa, kuitenkaan kauhu- ja taistelupelejä unohtamatta. Tarjolla on pelejä niin lapsille kuin lapsenmielisillekin. Myös aikuisempaan menoon löytyy jännitystä ja vaarallisia tilanteita. Ohessa katsaus PAN Visionin jakelemiin PS Vita -peleihin.

Julkaisupelit
Pelikonsolin julkaisupeleihin kuuluu vauhdikasta ja värikästä taistelupelitoimintaa tarjoileva Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PEGI 12). Pelissä kohtaavat sekä Marvel-sarjakuvien että pelijulkaisija Capcomin suositut hahmot hurjassa toimintapelikokonaisuudessa.

Maailmanluokan tenniskokemus tulee tutuksi Virtua Tennis 4 World Tour Editionin (PEGI 3) myötä. Kaikki alan suuret nimet ovat mukana ja lajista tutut kentät ovat läsnä yleisön kohistessa mukana. Mukana verkko-ominaisuudet ja moninpelitila.

Vauhdikasta ajotuntumaa saadaan legendaarisen Ridge Racer (PEGI 3) -ajopelin matkassa. Hurjat kurvit, salaiset oikoreitit ja kuumat bensahirmut ovat koettavissa yksin tai kimpassa.

Shinobido 2: Revenge of Zen (PEGI 16) vie pelaajat salaperäisten ninjojen ja katalan juonittelun maailmaan. Luvassa on akrobaattista toimintaa, näyttäviä taisteluita sekä kiehtova tarina kostosta ja petturuudesta.

Touch My Katamari (PEGI 3) on suositun Katamari-pelisarjan uusin tuleminen. Hauskaa, koukuttavaa ja äärimmäisen hyväntuulista älypelaamista tarjoava peli haastaa pelaajan pyörittämään palloa ja keräämään tarpeistoa kosmoksen kuninkaan kunniaksi.

F1 2011 (PEGI 3) käynnistää formulakauden myös käsikonsolipelaajille. Mukana ovat kauden 2011 tallit kuskeineen ja autoineen, aitoja ratoja unohtamatta. Mukana myös moninpeli!

Army Corps Of Hell (PEGI 12) istuttaa pelaajan itsensä Helvetin kuninkaan saappaisiin. Voimansa menettänyt johtaja joutuu taistelemaan itsensä takaisin valtaan apunaan peikkoarmeija.

Myöhemmin ilmestyvät pelit
Maaliskuussa on luvassa lisää PS Vita -herkkua, kun kaikkien rakastama velho-oppilas käy uusiin seikkailuihin LEGO Harry Potter: Years 5-7 (PEGI 7) -seikkailun myötä.

Astetta tylympiin kuvioihin mennään vapaaottelun armottomassa maailmassa Supremacy MMA Unrestrictedissa (PEGI 18). Niin ikään rajuja tunnelmia on luvassa suositun kauhupelisarjan Silent Hill Book Of Memories -pelin (PEGI 18) synkissä maisemissa.

Lastensarjahahmo Ben 10 saa myös oman värikkään ajopelinsä. Ben 10 Galactic Racing (PEGI 3) kiihdyttää galaktisissa maisemissa huikeilla radoilla mielikuvituksen saattelemana.

Kesän myötä PS Vitan pelitarjontaan liittyy äärimmäisen suosittu Super Monkey Ball omassa pelissään. Super Monkey Ball Banana Splitz (PEGI 7) vie mukanaan kaikkien rakastamaan tasoloikkatoimintaan tuttujen eläinhahmojen kanssa.

LEGO Batman 2: DC Superheroes (PEGI 7) tuo Lepakkomiehen, Robinin ja muut DC-sarjakuvien supersankarit mukanaan eeppiseen toimintaseikkailuun pahiksia vastaan. LEGO-toimintaa on luvassa keskikesän tietämillä.

Loppuvuoden suuriin lupauksiin mahtuu vielä Street Fighter X Tekken (PEGI 12), joka yhdistää kaksi suosittua taistelupelisarjaa samaan peliin. Kummankin pelin parhaimmat puolet nähdään samoissa kansissa valtavalla hahmokaartilla.

Lisätarvikkeita
Bigben Interactive tuo myyntiin lisävarusteita, jotka tarjoavat suojaa ja mukavuutta PlayStation Vita -käsikonsolille.

Bigben Essential Pack for PSVita sisältää käsikonsolin suojakotelon, nappikuulokkeet, puhdistusliinan, kaula- ja rannehihnat, kolhuilta ja lialta suojaavan silikonisuojan, kuulokkeiden jakokaapelin, pelien ja muistikorttien suojakoteloita sekä usb 2.0 -kaapelin.

Muihin Bigbenin PS Vita -lisävarusteisiin voi tutustua alla olevien nettilinkkien kautta.

Saatavuus ja hinnoittelu
PlayStation Vita -pelien suositushinnat vaihtelevat 29,90 ja 49,90 euron välillä. Bigben Essential Pack for PSVitan suositushinta on 19,90 euroa. Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja internetissä
www.panvision.com/pelit
www.bigben-interactive.co.uk

Lisätietoja ja testikappaleet
Visionist / Jerry Kurunen, 050 56 98 320, jerry@visionist.fi
PAN Vision / Niklas Von Schoneman, 010 843 8492, niklas.vonschoneman@panvision.com

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen julkaisija ja jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit ja IT-oheislaitteet. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yli sadan henkilön yhtiönä PAN Visionilla on toimipisteet kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.