PAN Visionin jakelema ja NACONin valmistama Revolution X Pro Controller on huippuluokan peliohjain Xbox-pelikonsoleille ja Windows PC -tietokoneille.

NACON Revolution X Pro Controller on suorituskykyinen, monipuolisesti räätälöitävä ja ergonomisesti muotoiltu langallinen peliohjain. Se on yhteensopiva sekä Xbox X/S- ja Xbox One -pelikonsoleiden että pc-tietokoneiden kanssa. Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta Revolution X Pro -peliohjain on täydellinen valinta vapautta ja hallittavuutta kaipaavalle pelaajalle.

Täydellisesti käteen istuva peliohjain tuntuu miellyttävältä käyttää. Mukana tulevien kuuden lisäpainon avulla peliohjaimen painotusta voi räätälöidä omaan käsituntumaan sopivaksi.  Ohjaimessa on kolmen metrin johto, kaikki tarvittavat painikkeet ja suuntaohjaimet kaikenlaisten pelien pelaamiseen. Lisäksi ohjaimen pohjassa on neljä ohjelmoitavaa pikanäppäintä. Patentoituja Revolution X -suuntaohjaimia voidaan vaihtaa vaikka kesken pelin oman maun mukaan kuperilla tai koverilla kärjillä.

Peliohjaimessa on myös kehittynyt värinätoiminto, joka elävöittää pelaamista käsiin välittyvällä värinäpalautteella. Peliohjaimen kuulokeliitäntä tukee Dolby Atmos for Headphones -äänitekniikkaa, mikä mahdollistaa entistä upeammat ja tarkemmat pelaajaa ympäröivät peliäänet.

Kokonaisuuden viimeistelee monipuolinen ohjelmisto, jolla voidaan säätää ja räätälöidä ohjaimen toimintoja. Myös oikean suuntaohjaimen värivaloa voidaan ohjelmoida sovelluksen avulla. Revolution X -sovellus on yhteensopiva sekä Xbox-pelikonsolien että Windows-tietokoneiden kanssa. Sovellukseen voidaan luoda jopa neljä eri käyttäjäprofiilia, joista jokaiseen voi tehdä omat käyttäjäkohtaiset asetuksensa. Tämän ansiosta sopivan profiilin valitseminen pelikohtaisesti on helppoa ja nopeaa.

Ohjaimen ja sen tarvikkeiden säilyttämistä varten tulee ohjainpaketin mukana kovakantinen kantokotelo, jossa lisäpainot ja suuntaohjaimen vaihtopäät säilyvät siististi ja pysyvät tallessa.

Hinta ja saatavuus
NACON Revolution X Pro Controller tulee saataville lokakuussa 119 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.panvision.com/revolution-x-pro-controller
https://youtu.be/YXcSPEdSggQ (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh8wsNmAg8pql2GFyCQ?e=5s8RsY (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.