sf6 - aki

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 -taistelupeli saa syyskuussa valikoimaansa 20. taistelijansa.

Street Fighter 6 on ollut sekä myynti- että arvostelumenestys ja nauttinut pelaajien suosiosta myös kilpapelaamisen puolella. Pelin taistelijavalikoima laajenee jälleen, kun viehkeä ja alati hymyilevä A.K.I. liittyy mukaan muiden konkareiden rinnalle. Sulavaliikkeinen, mutta luonteeltaan myrkyllinen taistelija seuraa Street Fighter V -pelistä tutun opettajansa viitoittamaa polkua. Tuolloin tutuksi tullut mestari F.A.N.G. onkin innoittanut uutta naisottelijaa voittamaan matsit hinnalla millä hyvänsä.

Tyyliltään A.K.I. on nopea ja käärmemäinen. Otteluissa hän suosii nopeita liikkeitä, kuten erilaisia myrkkykasvihyökkäyksiä, hermopistetoimintoja ja kynsien käyttöä. Hymy kasvoillaan A.K.I. on valmis kohtaamaan kenet tahansa.

Yksinpelitilassa pelaajat pääsevät tarkemmin tutustumaan siihen, miksi A.K.I. on kiinnostunut pahasta Shadaloo-järjestöstä. Samalla pelaajat pääsevät näkemään Tian Hong Yuanin ympäristön, joka tarjoaakin uutta koettavaa pelin konkareille.

Ennen kuin A.K.I. liittyy pelin varsinaiseen hahmovalikoimaan, pelaajat voivat valmistautua uuteen suosikkihahmoonsa A.K.I.-teemaisilla esineillä ja kosmeettisilla lisukkeilla. Nämä löytyvät heti rajoitetun ajan ”A.K.I. Arrives!” -taistelupassista.

A.K.I. saapuu hahmovalikoimaan 27. syyskuuta osana pelin ensimmäisen vuoden kausikorttia. Lisäksi hahmon voi lunastaa käyttöönsä erillisostoksena. Hahmo on käytettävissä kaikissa kolmessa eri pelitilassa eli World Tourissa, Fighting Groundissa ja Battle Hubissa.

A.K.I.-taistelijattaren esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/_871izU8Fpg.

Ylistystä kerännyt ja pelaajien arvostusta nauttiva Street Fighter 6 on tämän vuoden kuumin taistelupeli ja virtuaalisten turpakäräjien ykkösnyrkki. Sekä yksinpeliin että kiehtoviin moninpeliotteluihin taipuva pelikokonaisuus viehättää huippuunsa hiotulla ohjattavuudella ja upealla grafiikalla. Näiden sekä upean äänimaailman lisäksi peli loistaa vaikuttavalla taistelijakatraallaan. Pelin hahmoista löytyy ottelijaa moneen makuun ja pelityyliin. Tarinapelin lisäksi mukana on useita erilaisia haaste- ja ottelutiloja sekä runsaasti erilaisia sivutehtäviä.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja

www.streetfighter.com/6/en-uk/
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viNot4DY4lhFFsIuh_w?e=q2c9PY (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.