Helsinkiläisen Tribered-peliyrityksen väkivallaton Moomin Move -kävelypeli on päivittynyt uudella mielenkiintoisella oikeasta maailmasta löytyvällä paikalla. Muumilumilinna avautuu Joulupukin Pajakylässä ja Moomin Move -pelissä 20. joulukuuta 2018.

Muumilumilinna tulee olemaan auki Rovaniemen Joulupukin Pajakylässä maaliskuun 2019 loppuun asti. Tämä kokonaan lumesta ja jäästä rakennettu linna pitää sisällään labyrintin, veistoksia, liukumäen ja kahvilan.

Moomin Moven pelaajat voivat löytää rasavillin Pikku-Myyn kävelemällä Joulupukin kylässä. Pikku-Myy haluaa pelaajan löytävän itselleen hopeatarjottimen, jolla hän voi laskea mäkeä. Hän haluaa myös pannumyssyn, josta Pikku-Myy voi ommella itselleen lämpimän takin. Tehtävä perustuu supersuosittuun Tove Janssonin kirjoittamaan Taikatalvi-kirjaan.

Molemmat Pikku-Myyn tarvitsemat esineet voivat löytyä Muumien lumilinnasta Joulupukin kylästä tai kävelemällä missä tahansa maailmassa. Kun pelaaja löytää esineet Pikku-Myylle, hän lahjoittaa palkinnoksi salaperäisen esineen. Tämä palkintoesine tulee olemaan muulla tavoin erittäin vaikea löytää.

Uusi päivitys sisältää myös muita jännittäviä uusia ominaisuuksia. Monien pienten parannusten ja korjausten lisäksi pelissä on nyt mahdollisuus tilata Adventure Pass, jolla saa peliin päivittäisiä rahanarvoisia palkintoesineitä. Mukana on myös uusi tapa kutsua ystäviä mukaan peliin ja näin molemmat pelaajat saavat palkinnoksi pelin sisäistä valuuttaa. Moomin Move kannustaa pelaajia myös liikkumaan entistä enemmän ja tehokkaammin pelistä löytyvän kompassiesineen avulla.

“Olemme nimenneet pelimme kävelypeliksi, koska peli todella kannustaa liikkumaan enemmän”, kertoo Triberedin toimitusjohtaja Jani Järvinen. “Rauhaa rakastava Muumi-pelimme on kilpailija supersuositulle Pokemon Go:lle. Pelimme sekoittaa todellisen maailman digitaalisesti luotuun Muumilaaksoon. Tämä konsepti tuo myös hienoja mahdollisuuksia pelin sisäiseen markkinointiin sekä merkitykselliseen yhteistyöhön ja aktivointiin todellisesta maailmasta löytyvissä paikoissa.”

Moomin Move on ollut menestys Suomessa saaden jatkuvaa huomiota ja kärkipaikkoja kauppapaikoissa. Moomin Move on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Muumit ovat äärimmäisen suosittuja Japanissa ja seuraavaksi peli julkaistaankin siellä vuoden 2019 alkupuolella.

Lisätietoa
www.moominmove.com
www.tribe.red
https://youtu.be/-pKafDy0cLs (trailerivideo)
http://bit.ly/2qCuN9H (kuvia)

Tribered
Tribered uskoo, että tulevaisuuden pelit ovat kaikkialla. Ne yhdistävät digimaailman todellisuuteen sekä muuttavat peli- ja elämäntapamme uusin jännittävin tavoin. Peleihin saadaan lisäsisältöä todellisen maailman paikoista, lisätystä todellisuudesta, sosiaalisesta mediasta ja esineiden internetistä. Pelillistäminen muuttaa myös toimintaamme todellisessa maailmassa.

Tribered on kasvuyritys Helsingin ydinkeskustassa. Se rakentaa alustaa, joka integroi todellisen maailman toiminnot ja saavutukset peleihin. Tämä voi olla täysin uudenlainen tapa kaupallistaa sisältöä.