PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) on tuonut myyntiin Monopoly: Queen Edition -lautapelin, joka on yhden maailman suosituimman klassikkolautapelin uusi erikoispainos.

Monopoly: Queen Edition seuraa perinteisen Monopoly-lautapelin sääntöjä ja tavoitteita, mutta kokonaisteema on sovitettu legendaarisen Queen-yhtyeen maailmaan. Klassisten katujen sijaan pelissä on kaupan kuuluisia keikkapaikkoja, joissa Queen on esiintynyt vaatimattomista pikkuklubeista aina Wembley-stadionille asti.

Perinteiset asemat on puolestaan korvattu hittibiiseillä, kuten Bohemian Rhapsody ja Radio Ga Ga. Talojen ja hotellien sijaan pelaajat voivat rakentaa Queenin viimeisimmän kiertueteeman mukaisia lavarakenteita. Pelinappulatkin ovat Queen-fanien mieleen, sillä valikoimaa riittää Brian Mayn kitarasta Break Free -biisin pölynimuriin. Myös toimintakortit on sovitettu Queenin keikkamaailmaan ja rahaliikenne hoidetaan tietenkin Queen-seteleillä.

Pelipaketissa olevalla QR-koodilla saa lisätietoja pelin tapahtumapaikoista ja yksityiskohdista Queen-yhtyeen sivustolta. Näin pelikokemus syvenee vielä entisestään, kun Queeniin liittyvät historiatiedot aukeavat uudella tavalla.

Monopoly: Queen Edition -lautapeli on koko perheen rock-klassikko, joka on myös täydellinen lahjaidea. Peliin voi halutessaan uppoutua tuntikausiksi kerrallaan ja taustamusiikiksi kannattaa valita vaikkapa 28 hittibiisin kokoelma-albumi Live At Wembley Stadium, jonka voi kuunnella esimerkiksi Spotify-suoratoistopalvelussa osoitteessa https://open.spotify.com/album/74VmDpx1yWY5sOYA1KkWmZ.

Itsensä Queen-kitaristilegenda Brian Mayn 18 minuuttia kestävä esittelyvideo on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/v8b6_wWpR4Q.

Monopoly: Queen Edition sopii yli 8-vuotiaille rokkitähdille ja sitä voi pelata 2-6 pelaajaa kerrallaan.

Monopoly: Queen Edition -lautapeli on saatavana välittömästi 29,90 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.panvision.com/1/1.0.1.0/33/4/?item=prod_prod-s1/90370
http://bit.ly/2xrA3lj (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.