Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) aloitti uuden Formula 1 -kauden julkistamalla yhteistyön McLaren-Hondan kanssa.

Monivuotinen yhteistyösopimus tekee Logitechista virallisen teknologiakumppanin lisälaitteiden saralla ja Logitech näkyy muun muassa Formula 1 -auton ohjaamon reunuksissa. Ensimmäisen kerran Logitech näkyi McLaren-Hondan autossa viime viikonlopun osakilpailussa Australiassa.

”Tämä yhteistyö perustuu Logitechin ja McLaren-Hondan yhteisiin ominaisuuksiin, joita ovat teknologinen innovaatio ja intohimo siihen mitä teemme”, kommentoi Logitechin Toimitusjohtaja Bracken Darrell. ”Emme voisi olla enempää innoissamme päästessämme työskentelemään tällaisen ikonisen tiimin kanssa. Samalla Logitech- ja Logitech G -tuotemerkit näkyvät miljoonille Formula 1 -faneille. Eikä koskaan tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan…”

Lisätietoja
http://www.mclrn.co/Logitech
http://bit.ly/2nkYmtY (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne yhdistävät käyttäjänsä moniin heille merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 35 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech on usean tuotemerkin yhtiö, joka yhdistää ihmisiä musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitechin tuotemerkkejä ovat Jaybird, Logitech G ja Ultimate Ears. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitechista osoitteessa www.logitech.com.