Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkisti langattoman ja ladattavan näppäimistön, joka tuo valoa kaikkien tietokoneen käyttäjien elämään. Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 valaisee näppäimet taustavalollaan juuri sopivasti ja säästää akkuja silloin, kun valoa ei tarvita.

k800

Logitech K800 säätää sensoreillaan taustavalon voimakkuutta ympäristön valaistuksen mukaan ja liikkeentunnistimet sytyttävät taustavalon käsien lähestyessä näppäimistöä. Taustavalo myös sammuu käsien etääntyessä näppäimistöltä ja näin akunkesto pitenee. Logitech K800 toimii jopa 10 päivää ilman akun lataamista ja näppäimistöä voi käyttää langallisena samaan aikaan, kun se lataa akkujaan microUSB-kaapelin välityksellä.

Hyvä näppäimistö mahdollistaa mukavan kirjoituskokemuksen. Siksi Logitech K800 hyödyntää PerfectStroke™ -näppäintekniikkaa, jonka ansiosta kirjoittaminen on sujuvaa eikä vanhanaikainen kirjoituskoneen tyyppinen naputus häiritse. Lisäksi Incurve-näppäimissä on sormenpäille sopiva kovera muotoilu. Pehmeät ja pyöristetyt näppäimien reunat tekevät sormien liukumisen helpoksi näppäimeltä toiselle. Myös näppäinmerkinnät ovat erittäin kestäviä eivätkä kulu kovassakaan käytössä.

Logitech K800 hyödyntää pikkuruista Unifying-vastaanotinta, jota useat Logitechin näppäimistöt ja hiiret käyttävät. Se on niin pieni, että sen voi pitää kiinni tietokoneen usb-liitännässä koko ajan. Näin eri laitteita voi käyttää vaikka kotona ja toimistossa yhdellä ja samalla vastaanottimella. Logitechin kehittynyt 2.4 gigahertsin langaton teknologia lähettää informaatiota nopeammin ja yhteyden viive on aiempaa lyhyempi.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 tulee saataville syyskuussa 2010. Sen kuluttajahinta on 99 euroa. Hinta sisältää arvonlisäveron 23%.

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard/devices/7288

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com