Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi) julkisti uuden Logitech G -tuoteperheen. Se keskittyy PC-pelaamiseen kattaen kuusi erilaista pelihiirtä, kaksi pelinäppäimistöä ja kahdet pelikuulokkeet.

g_group_400

Logitech G -tuotteissa tieteellinen tarkkuus yhdistyy pelaamisessa keskeisiin asioihin, kuten mukavuuteen, tarkkuuteen, hallittavuuteen ja käytettävyyteen. Lähes 20 vuoden kokemuksella Logitech on panostanut pelilaitteisiin samalla tavalla kuin pelaajat panostavat peleissä haasteiden voittamiseen ja ennätysten rikkomiseen. Tutkimustyö on yhdistetty käytännön havainnointiin ja näiden tutkimustulosten perusteella on syntynyt uusittu PC-pelitarvikkeiden tuoteperhe, Logitech G.

Logitech tutki käden ja laitteen välistä vuorovaikutusta pelaamisen aikana infrapunateknologiaa hyödyntäen. Tutkimuksista saatujen tietojen myötä syntyi täysin uudelleen muotoiltu pelihiirimallisto. Käyttömukavuuden ja kestävyyden lisäämiseksi hiirissä on käytetty kehittyneitä pintamateriaaleja niissä kohdissa, joihin kohdistuu runsasta kulutusta. Kämmenalueet on puolestaan pinnoitettu kosteutta hylkivällä materiaalilla, joka ehkäisee hiiren lipsumista otteesta. Mallista riippuen hiiret on paikoin viimeistelty joko pehmeillä tai kovilla otepinnoilla, joilla on lisätty hallittavuutta entisestään. Valikoiman molemmissa näppäimistöissä on kaksinkertainen ultraviolettipinnoite, joka parantaa näppäimistön kestävyyttä. Sormenjälkiä hylkivä pintamateriaali auttaa pitämään laitteen siistinä.

Logitech G100s ja G400s käyttävät ainutlaatuista ja huipputarkkaa Delta Zero -sensoriteknologiaa, joka reagoi äärimmäisen tarkasti käden liikkeisiin. Lisäksi Logitech G -hiiret on viimeistelty lähes kitkattomilla teflonjalustoilla, jotka takaavat nopean ja tarkan liikkeen. Hiirien ja näppäimistöjen ohjelmointiin on saatavilla ilmainen Logitech Gaming Software -ohjelmisto Logitechin kotisivuilta.

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse
Logitech G700s on 2,4 gigahertsin taajuudella toimiva langaton hiiri, jolla on uskomattoman lyhyt vasteaika. Se yltääkin jopa kahdeksan kertaa parempaan vasteaikaan kuin tavallinen USB-hiiri. Hiiressä on 13 ohjelmoitavaa painiketta, joihin voidaan ohjelmoida joko yksittäisiä komentoja tai erilaisia komentomakroja. Hiiren tarkkuutta voidaan säätää 200 ja 8200 DPI:n välillä vain painiketta painamalla. Mukana tulevan USB-kaapelin ansiosta G700s voidaan ladata vaikka kesken käytön. Logitech G700s Rechargeable Gaming Mousen suositushinta on 99 euroa.

Logitech G500s Laser Gaming Mouse
Logitech G500s on pelitason lasersensorilla varustettu hiiri, joka sopii erityisesti räiskintäpeleihin. Siinä on kaksitoiminen vierityspainike ja 10 ohjelmoitavaa painiketta, jotka voidaan ohjelmoida joko yksittäisin komennoin tai komentomakroin. Hiiren massaa ja tasapainoa voidaan säätää mukana tulevilla 27 gramman lisäpainoilla. Lisäksi hiiren DPI-säätimellä voidaan valita tarkkuus jopa 200 ja 8200 DPI:n välillä. Logitech G500s Laser Gaming Mousen suositushinta on 79 euroa.

Logitech G400s Optical Gaming Mouse
Logitechin ainutlaatuisella Delta Zero -sensorilla varustettu optinen pelihiiri soveltuu erinomaisesti räiskintäpeleihin. Sen mekaaniset mikrokytkimet kestävät jopa 20 miljoonaa klikkausta. Hiiren DPI-säätimellä voidaan tarkkuutta säätää 400 ja 4000 DPI:n välillä. Lisäksi hiiressä on kahdeksan ohjelmoitavaa painiketta. Logitech G400s Optical Gaming Mousen suositushinta on 69 euroa.

Logitech G100s Optical Gaming Mouse
Reaaliaikastrategia- ja verkkotaistelupeleihin sopiva G100s on varustettu Logitechin huipputarkalla Delta Zero -sensorilla. Hiiren laadukkaat mikrokytkimet kestävät jopa 20 miljoonaa klikkausta. Molempiin käsiin sopiva muotoilu ja DPI-säädin tekevät hiirestä erinomaisen valinnan vaativaan pelikäyttöön. Logitech G100s Optical Gaming Mousen suositushinta on 39 euroa.

Logitech G19s Gaming Keyboard
Logitech G19 on yhdysrakenteisella LCD-värinäytöllä varustettu pelinäppäimistö. Säädettävää GamePanel-näyttöä voidaan hyödyntää monissa peleissä ja ohjelmissa tietokonenäytön lisänä. Näppäimistön taustavalaistus 16 miljoonalla värisävyllä kertoo helposti käytettävän peliprofiilin. Näppäimistön rannetuki on pinnoitettu kosteutta hylkivällä materiaalilla, joka lisää käyttömukavuutta ja kestävyyttä. Näppäimistössä on 12 ohjelmoitavaa G-painiketta, joista jokaiseen voidaan määrittää kolme erilaista toimintoa. Huippunäppäimistön viimeistelee kaksi USB 2.0 -liitäntää, joihin voidaan liittää vaikkapa hiiri tai muistitikku. Logitech G19s Gaming Keyboardin suositushinta on 229 euroa.

Logitech G510s Gaming Keyboard
Logitech G510s pelinäppäimistössä on peräti 18 ohjelmoitavaa näppäintä, joista jokaiselle voidaan määritellä kolme erilaista toimintoa tai toimintomakroa. Taustavalaistussa näppäimistössä on myös GamePanel-näyttö, johon voidaan ohjata pelien tai ohjelmien tärkeitä tietoja. Logitech G510s Gaming Keyboardin suositushinta on 139 euroa.

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Dolby Headphone -teknologiaa hyödyntävät Logitech G430 -pelikuulokkeet tarjoavat korkeatasoista peliääntä eri äänten suunnat huomioiden. Kuulokkeet ovat tilavat ja mukavat käyttää myös pitkissä pelisessioissa. Kuulokkeiden korvakupit voidaan myös irrottaa ja pestä. Pelikuulokkeiden taustamelua ehkäisevä mikrofoni voidaan helposti taittaa sivuun, kun sitä ei tarvita. Pelikuulokkeet on viimeistelty niiden johdossa olevilla hallintapainikkeilla. Logitech G430 Surround Sound Gaming Headsetin suositushinta on 79 euroa.

Logitech G230 Stereo Gaming Headset
Logitech G230 -pelikuulokkeet ovat laadukas valinta pelaamiseen ja ne on varustettu 40 millimetrin kaiutinelementeillä. Niissä on irrotettavat ja pestävät korvakupit, jotka ovat miellyttävät käyttää myös pitkissä pelisessioissa. Kevytrakenteisen kokonaisuuden viimeistelee joustava ja taustamelua ehkäisevä mikrofoni. Kuulokejohdossa on myös hallintapainikkeet mykistykselle ja äänenvoimakkuudelle. Logitech G230 Stereo Gaming Headsetin suositushinta on 69 euroa.

Saatavuus
Logitech G -sarjan ensimmäiset tuotteet tulevat myyntiin toukokuussa. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://gaming.logitech.com
http://www.logitech.com/fi-fi/
http://bit.ly/146kH0V (painokelpoisia tuotekuvia)
http://bit.ly/YnXbsc (tiedote pdf-dokumenttina)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.