Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi) tuo markkinoille bluetooth-tekniikkaa hyödyntävän langattoman näppäimistön, joka soveltuu erinomaisesti sekä Windows-, iOS- että Android-laitteille.

k810

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 on tyylikäs ja langaton näppäimistö, joka on suunniteltu ensisijaisesti monikäyttöisyys mielessä. Logitech K810 sopii erinomaisesti uuden Windows 8 -käyttöjärjestelmän kanssa kuin myös iPad-tablettilaitteiden ja iPhone-puhelinten kanssa käytettäväksi. Niin ikään se toimii bluetooth-yhteyttä käyttäen myös Android-käyttöjärjestelmää käyttävien tablettilaitteiden ja puhelinten kanssa.

Logitech K810 on erityisen kätevä näppäimistö monien eri laitteiden kanssa käytettäväksi, sillä se voidaan parittaa yhtäaikaisesti jopa kolmen eri bluetooth-laitteen kanssa. Käytettävä laite voidaan valita yhden napin painalluksella, mikä tekee näppäimistöstä erittäin kätevän vaihtoehdon niin koti- kuin matkakäytössäkin. Painoa näppäimistöllä on vaivaiset 338 grammaa.

Logitech K810 noudattaa myös ulkoisesti nykyajan tyylikästä linjausta. Näppäimistön ohut muotoilu ja harjattu alumiinipinta tekevät siitä näyttävän ja mukavan käyttää. Käytettävyyttä parantaa myös näppäimistön automaattisesti säätyvä taustavalaistus, joka reagoi älykkäästi ympäristön valaistukseen tai pimeyteen. Näppäimistössä on myös läheisyysanturi, jonka ansiosta näppäimistö osaa valaista itsensä, kun kädet lähestyvät sitä. Näin virtaa ei kulu turhaan, kun valaistusta ei tarvita.

Näppäimistössä on erityispainikkeet Windows 8 -käyttöjärjestelmälle. Mukana ovat esimerkiksi toiminnot aloitusruudulle ja sovellusten valitsemiseen.

Käyttöjännitteensä Logitech K810 saa ladattavasta akusta. Se toimii täyteen ladattuna noin 10 päivää. Todellinen akunkesto määräytyy kulloisenkin käytön mukaan. Mukana tulevan usb-latausjohdon ansiosta näppäimistöä voidaan käyttää myös sitä ladattaessa. Lisäksi näppäimistössä on virtakytkin sekä akun varaustasosta ilmaiseva valo.

Näppäimistö on viimeistelty laserkaiverretuilla painikkeilla, jotka kestävät käyttöä perinteistä pinnoitusta paremmin.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 tulee myyntiin marraskuun aikana 99 euron kuluttajahintaan. Kaikki hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/keyboards

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.