Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo kristallinkirkkaan äänen Internet-puheluihin, musiikkiin ja elokuviin uusilla kuulokemikrofoneilla. Logitech USB Headset H530 ja Logitech Laptop Headset H555 hyödyntävät Skypen kehittämää Super Wideband Audio -äänitekniikkaa.

h555_lifestyle

Super Wideband Audio tekee puhujan äänestä luonnollisemman lähettämällä ääntä normaalia laajemmalla taajuusalueella. Se käyttää lisäksi vähemmän kaistanleveyttä ja säätää itseään verkkoliikenteen tarpeiden mukaan.

Molemmat kuulokemikrofonit kuulostavat niin selkeiltä, että niiden käyttäjä voi kuvitella nettipuhelun aikana etäpäässä puhuvan olevan samassa huoneessa. Molemmissa malleissa on myös häiriöääniä poistava mikrofoni, joka poistaa taustamelua ja kääntyy pois tieltä, kun sitä ei käytetä. Kuulokemikrofonien usb-liitäntä mahdollistaa puhtaan digitaalisen äänentoiston kaikessa käytössä ja takaa myös yhteensopivuuden Logitech Vid HD-, Skype 4.0 for Windows- tai Skype 2.8 for Mac -puheluohjelmistojen kanssa.

Logitech USB Headset H530 mahdollistaa pienienkin yksityiskohtien kuulemisen kaikissa tilanteissa. Lasersäteellä viritetyt elementit ja usb-liitäntä takaavat puhtaan äänentoiston. Kuulokkeessa olevilla säätimillä käyttäjä voi optimoida äänentoistoa puheluiden, musiikin kuuntelun ja pelaamisen aikana. Pehmustetut kuulokkeet ja pääsanka takaavat mukavuuden pitkänkin käytön aikana.

Logitech Laptop Headset H555 toistaa laadukasta ääntä matkakäytössä. Niskasanka säädettävillä korvakuulokkeilla takaa käyttömukavuuden. Kevyet kuulokkeet ovat myös taitettavat, joten ne sopivat pieneen mukana toimitettavaan suojakoteloon.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech USB Headset H530 ja Logitech Laptop Headset H555 tulevat saataville heinäkuussa 2010. Niiden kuluttajahinnat ovat 49 ja 59 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 22%.

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/en-roeu/webcam_communications

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com