Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti suositun Keys-To-Go-näppäimistönsä myös Android- ja Windows-älylaitteille.

Keys-to-go_Android

”Kun esittelimme Logitech Keys-To-Go -näppäimistön iPadille, siitä tuli välitön suosikki kuluttajien keskuudessa”, kommentoi Logitechin mobiilituotteiden johtaja Michele Hermann. ”Nyt tuomme saman kannettavuuden ja käytettävyyden myös Android- ja Windows-älylaitteille. Keys-To-Go on yhteensopiva älypuhelinten ja tablettilaitteiden kanssa. Keveytensä ja ohuen muotoilunsa ansiosta Logitech Keys-To-Go kulkee mukana helposti ja vaivatta missä ikinä sitä tarvitaankaan. Se onkin täydellinen kumppani älylaitteelle.”

Logitech Keys-To-Go on äärimmäisen kevyt, ohut ja kestävä matkanäppäimistö, joka on täydellinen kirjoituskumppani lähes mille tahansa Android- tai Windows-älylaitteelle. Vain kuuden millimetrin paksuinen ja 180 grammaa painava näppäimistö kulkee vaivatta mukana. Bluetooth-yhteyden ansiosta näppäimistö voidaan helposti parittaa halutun älylaitteen kanssa.

Näppäintuntuma on erityisen miellyttävä ja FabricSkin-pinnoitteen ansiosta näppäimistö on suojattu roiskeilta, lialta ja pieniltä roskilta. Näppäimistön ladattavasta akusta riittää virtaa jopa kolmen kuukauden käyttöön ja virran vähyydestä ilmoittaa näppäimistön oma merkkivalo. Näppäimistö voidaan ladata USB-liitännän kautta mukana tulevalla latauskaapelilla.

Android- ja Windows-yhteensopiva Logitech Keys-To-Go kattaa myös erityiset Android- ja Windows-hallintaan sopivat erikoispainikkeet. Niiden ansiosta älylaitteiden hallinta on luontevaa ja helppoa.

Näppäimistön mukana toimitetaan myös pieni irrotettava teline, joka pitää älylaitteen sopivassa katselukulmassa tuettuna vaaka- tai pystyasennossa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Keys-To-Go Ultra-Portable Keyboard for Android and Windows tulee myyntiin huhtikuun lopussa 79 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/keys-to-go-android-windows
http://bit.ly/1Faz9bi (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.