Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) julkisti uuden pelinäppäimistön ja -hiiren, jotka tarjoavat tarkkuutta ja langatonta vapautta pelaamiseen.

Logitech G603 Lightspeed on uuden sukupolven langaton pelihiiri, joka hyödyntää Logitechin kehittynyttä HERO-anturia sekä kehittynyttä LIGHTSPEED-teknologiaa. Logitech G613 LIGHTSPEED on puolestaan langaton mekaaninen pelinäppäimistö, joka on suunniteltu vapautta ja tarkkuuttaa kaipaaville pelaajille.

Yhdessä Logitech G840 XL -pelihiirimaton kanssa tämä kolmikko muodostaa huippuluokan langattoman pelikokonaisuuden, joka sopii vaativaankin pelikäyttöön pelityypistä riippumatta.

”LIGHTSPEED ja POWERPLAY tekivät haaveesta totta. Viiveetön ja tarkka langaton pelaaminen ilman kompromisseja on vihdoin mahdollista”, kommentoi Logitech G -pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai. ”Logitech G603 -pelihiiren uusi HERO-anturi ja Logitech G613 -pelinäppäimistön langaton laatu kertovat omistautumisestamme ja puhuvat langattoman pelaamisen puolesta.”

Langattoman pelaamisen keskiössä on huipputarkka ja suorituskykyinen, mutta virtapihi pelihiiren HERO-anturi. Pelaamiseen suunniteltu HERO (High Efficiency Rated Optical) kykenee äärimmäiseen tarkkuuteen jopa 12 000 dpi erottelukyvyllä ja sopii säädettävyytensä ansiosta kaikenlaisiin peleihin. Äärimmäisen alhaisen virrankulutuksen ansiosta HERO tarjoaa jopa kymmenkertaista energiatehokkuutta edellisen sukupolven optisiin antureihin verrattuna.

Langaton Logitech G603 -pelihiiri tuo peleihin järeää suorituskykyä ja vastaa vaativimpienkin pelaajien tarpeisiin. Se on ensimmäinen pelihiiri, joka hyödyntää HERO-anturia. Tämän ansiosta Logitech G603 sopii jopa 500 tunnin yhtäjaksoiseen pelaamiseen yhdellä latauksella. Langattoman LIGHTSPEED-teknologian ansiosta Logitech G603 toimii tarkasti, luotettavasti ja viiveettä. Se suoriutuukin tehtävästään jopa monia langallisia hiiriä paremmin.

Myös langaton ja mekaaninen Logitech G613 -pelinäppäimistö hyödyntää tehokasta LIGHTSPEED-teknologiaa. Äärimmäisen alhaisen yhden millisekunnin päivitysnopeuden ansiosta toiminta on tarkkaa ja virheetöntä. Bluetooth-yhteensopivuus mahdollistaa monipuolisen liitettävyyden monien laitteiden kanssa. Kahdesta AA-sormiparistosta riittää virtaa jopa puolentoista vuoden käyttöön. Näppäimistössä on kuusi ohjelmoitavaa G-painiketta, joihin on mahdollista määrittää omat erikoiskomennot tai makrotoiminnot.

Logitech G613 -pelinäppäimistössä on myös Logitechin yksinoikeudella käyttämät mekaaniset Romer-G-kytkimet, jotka reagoivat jo puolentoista millimetrin painalluksella. Etuna on jopa 25 prosenttia lyhyempi painallusväli, joka tarjoaa saman edun nopeudessa pelejä pelattaessa. Painallusvastuksen ollessa vain 45 grammaa, Romer-G-kytkimet takaavat kevyen ja tarkan hallittavuuden. Näin ne ehkäisevät pitkien sessioiden aiheuttamaa peliväsymystä.

Langattoman pelikokonaisuuden viimeistelee jättikokoinen Logitech G840 XL -hiirimatto. Vaativiin pelitarpeisiin luotu hiirimatto sopii vaikka pöydän peitoksi näppäimistön ja hiiren alustaksi. Näin se tarjoaa yhdenmukaisen ulkoasun sekä miellyttävän tuntuman pelejä pelatessa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech G603 LIGHTSPEED -pelihiiri, Logitech G613 LIGHTSPEED -pelinäppäimistö ja Logitech G840 XL -hiirimatto tulevat myyntiin syyskuun aikana 89, 169 ja 59 euron suositushinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/g603-lightspeed-wireless-gaming-mouse
http://gaming.logitech.com/fi-fi/product/g613-wireless-mechanical-gaming-keyboard
http://bit.ly/2vrovil (kuvia)
https://youtu.be/VP9uSg8xLuo (esittelyvideo 1)
https://youtu.be/6-4j9mLAnag (esittelyvideo 2)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.