Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo tietokoneille pirteän juhlatunnelman esittelemällä uuden Party Collection -hiirikokoelman.

M238_hands

Hiirikokoelman värityksestä huokuu kasaritunnelma ja hauska kuviointi herättää hiiren leikkisyyden uudella tavalla. Memphis-tyylisuunnasta innoituksensa saaneet kirkkaat vastavärit ja miellyttävät retrokuviot, kuten raikkaat vesimelonit, pirteät flamingot ja kesäiset mehujäät, tuovat hymyn huulille.

Tämän vuoden kokoelman rohkeat kuviot ja värisävyt tuovat leikkisyyttä langattomaan Logitech M238 -hiireen. Muotoilu ja värisävyt heijastavat nykypäivän hauskaa ja rajoja rikkovaa populaarikulttuuria.

”Party Collection -hiiret on luotu piristämään käyttäjäänsä”, kommentoi Logitechin tuotejohtaja Anatoliy Polyanker. ”Sekoitimme monien lempiasioita toisiinsa luodaksemme jotain hauskaa ja odottamatonta, joka olisi samalla trendikästä ja yksilöllisyyttä korostavaa.”

Hauskat ja käytännölliset Party Collection -hiiret toimivat yhdellä paristolla jopa vuoden. Tarkan hallittavuuden ja vierityspainikkeen ansiosta käyttö on helppoa ja miellyttävää käyttöjärjestelmästä riippumatta. Pienikokoisen nanovastaanottimen ansiosta hiiren toimintasäde on jopa kymmenen metriä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech 2016 Party Collection -hiirikokoelma tulee myyntiin kesäkuussa 29,90 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/wireless-mouse-m238?crid=7
http://bit.ly/1Utu4zB (tuotekuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.