Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech julkisti kevyet ja langattomat pelikuulokkeet, joissa on joustava ja vaihdettava pääpanta.

Langattomat Logitech G535 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet ovat materiaaliensa ansiosta erittäin kevyet ja miellyttävät käytössä. Mustissa pelikuulokkeissa on värikäs ja joustava pääpanta, joka on myös vaihdettavissa toiseen. Kuulokeosissa pehmusteena on muistivaahto, mikä tekee kuulokkeiden käytöstä miellyttävää. Kevytrakenteiset kuulokkeet painavat vain 236 grammaa, joten ne eivät väsytä niskaa tai päätä edes pitkäjaksoissa pelisessioissa.

Langattomissa pelikuulokkeissa on jopa 20 metrin kantama ja peräti 33 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. Discord-sertifioitujen kuulokkeiden 40 millimetrin elementit takaavat kristallinkirkkaan ja jykevän äänentoiston niin peleissä, elokuvissa kuin musiikissakin.

Pelikuulokkeiden langaton LIGHTSPEED-teknologia mahdollistaa niiden liittämisen langattomasti tietokoneeseen ja PlayStation-pelikonsoliin mukana tulevalla USB-A-vastaanottimella. Kuulokkeissa on laadukas varsimikrofoni, joka tarvittaessa taittuu pystyyn pois tieltä samalla mykistäen itsensä.

Hinta ja saatavuus
Logitech G535 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet tulevat myyntiin välittömästi 129 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.logitechg.com/fi-fi/products/gaming-audio/g535-wireless-headset.981-000972.html
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viKJDEXTAJ9zEBtu4fw?e=3KabPV (kuvia)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Ingram Micro, puh: 09 887 4000, www.ingrammicro.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.