Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) tuo markkinoille pelaamisen mullistavan peliohjaimen ja kirjoittamista helpottavan näppäimistön iPadille.

ipadjoystick

”Monet ihmiset käyttävät tablettilaitteita tavoilla, joissa tarvitaan muutakin kuin vain sormenpäillä selailua, osoittelua tai kosketusruudun painelua. Käyttipä sitten konettaan muistiinpanojen ja sähköpostien kirjoittamiseen tai iPad-pelien pelaamiseen, kumpikin valikoimamme uusista tuotteista tekee tablettilaitteen käyttämisestä entistä helpompaa ja joustavampaa”, valaisee Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss.

Logitech Joystick for iPad
Pelaaminen tablettilaitteilla on lisääntynyt huikeaa vauhtia ja tappio pelissä kirpaisee aina – etenkin silloin, kun se menee ohjattavuuden piikkiin. Tässä tulee apuun Logitech Joystick for iPad, joka on täydellinen pelikumppani iPad- ja iPad 2 -laitteille.

Logitech Joystick for iPad on peukalopainikkeen ja tattiohjaimen mukaan suunniteltu peliohjain, jota voidaan käyttää miltei kaikkien pelien kanssa, joissa peliä ohjataan kosketusnäytön suuntaohjaimella. Esimerkiksi monien autopelien ohjaustuntuma muuttuu aivan täysin ja pelaaja saa niistä kaiken irti. Ohjain kiinnitetään ruutuun pienillä imukupeilla, jotka on helppo irrottaa ja kiinnittää uudelleen. Lisäksi ohjaimen kierukkamainen jousi palauttaa ohjaimen keskiasentoon siitä irrotettaessa. Logitech Joystick for iPadin mukana tulee kantopussi.

Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2
Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2 on täydellinen matkakumppani kirjoitustarpeisiin. Täysikokoisen Bluetooth-näppäimistön ja tukirakenteensa ansiosta se on helppo avata ja ottaa käyttöön. Se on myös helppo sulkea pois tilaa viemästä, kun sitä ei tarvita. Suljetussa tilassa näppäimistö on kätevästi iPadin alla. Avattuna se taas nostaa iPadin oikeaan katselukulmaan ja tuo näppäimistön helposti esiin käytettäväksi kirjoitustarpeisiin.

Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2 myös lataa itsensä usb-liitännän kautta, joten paristoja tai ladattavia akkuja ei tarvita. Näppäimistö säästää myös virtaa menemällä automaattisesti virransäästötilaan, kun se taitetaan lepotilaan. Näppäimistö on myös täysin yhteensopiva Smart Cover -suojan kanssa.

foldupkeyboard

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Joystick for iPad ja Logitech Fold-Up Keyboard for iPad 2 tulevat saataville syyskuun aikana 19,90 ja 99 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 23 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/en-roeu/tablet-accessories/for-ipad

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com