Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja Logitech tuo suorituskykyisen langattoman LIGHTSPEED-teknologian sekä huipputasoisen anturin osaksi valtavirtapelaamista.

Vaativille ammatti- ja kilpapelaajille pelilaitteiden suorituskyky ja ominaisuudet ovat kaikki kaikessa. Yhtä tärkeitä tekijöitä luotettavan teknologian ohella ovat muotoilu ja oheislaitteen miellyttävyys käytössä. Pelihiirissä suorituskyky kulminoituu viiveettömään toimivuuteen, anturin tarkkuuteen ja langattoman tekniikan luotettavuuteen. Logitech G309 LIGHTSPEED -pelihiiri tarjoaa näitä ominaisuuksia entistä huokeampaan hintaan.

”Logitech on jo vuosien ajan kehittänyt omaa langatonta LIGHTSPEED-teknologiaansa vastaamaan sekä pitkän linjan peliammattilaisten että uudempien pelaajien tarpeisiin. LIGHTSPEED-teknologia yhdistettynä omiin HERO-antureihimme mahdollistaa korkealuokkaisen pelattavuuden ja hallittavuuden, joka sopi kaikenlaiseen pelaamiseen luotettavasti. Logitech G -pelihiiristä onkin tullut luotettava valinta, johon voi luottaa myös äärimmäisissä pelitilanteissa”, kommentoi Logitech Gamingin toimitusjohtaja Ujesh Desai. ”G309 LIGHTSPEED -hiiren myötä voimme tuoda tätä huipputason teknologiaa huokeamman hintaluokan valikoimaan. Uutuusmallissa toisiinsa yhdistyvät tehokas HERO 25K -anturi, kätevä POWERPLAY-lataus ja langaton LIGHTSPEED-yhteys.”

Äärimmäisen suorituskykyinen ja vähävirtainen HERO 25K -anturi kykenee jopa yhden millisekunnin päivitysnopeuteen langatonta LIGHTSPEED-teknologiaa hyödyntäen.  Anturi on myös äärimmäisen suorituskykyinen, sillä hiiri pysyy mukana vauhdissa jopa 400 tuuman sekuntinopeudella ja se kykenee jopa 25 600 pisteen DPI-tarkkuuteen ilman tasoitusta, vääristymää tai epätarkkuutta. Lisäksi Logitechin oman LIGHTSPEED-teknologian ansiosta langaton G309 toimii jopa monia langallisia hiiriä nopeammin.

Yhteen LIGHTSPEED-vastaanottimeen voidaan liittää toinenkin LIGHTSPEED-yhteensopiva oheislaite, kuten esimerkiksi vasta julkaistu Logitech G515 -pelinäppäimistö.

Virtaa yhdestä AA-sormiparistosta riittää jopa 300 tunnin käyttöön. Mikäli hiirtä käytetään langattomalla Bluetooth-yhteydellä, joka on valittavissa LiGHTSPEED-yhteyden sijaan, virtaa riittää yhdellä paristolla jopa 600 tunniksi.

Langattoman POWERPLAY-lataustekniikan ansiosta G309 toimii tarvittaessa myös ilman sormiparistoa tai ladattavaa akkua. Mikäli käytössä on erikseen ostettava POWERPLAY-hiirialusta, voidaan hiirtä ladata ja käyttää suoraan sen lataustekniikalla.

Monipuolisesta tekniikasta huolimatta G309 painaa vain vaivaiset 86 grammaa. Ilman paristoa hiiri painaa vain 68 grammaa.

Hiiri on viimeistelty optis-mekaanisilla LIGHTFORCE-kytkimillä, jotka takaavat huippunopeat painallukset, toimintavarmuuden ja miellyttävän painallusvasteen. Kytkinten galvanoidut kosketuspinnat tuottavat mekaanisten kytkinten vasteen. Samalla optiset anturit reagoivat painallukseen välittäen käskyt perille valonnopeudella. LIGHTFORCE-kytkintekniikka mahdollistaakin sulavan pelaamisen ilman häiriöitä tai viiveitä.

Hinta ja saatavuus

Logitech G309 LIGHTSPEED tulee saataville mustana ja valkoisena 89 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja

https://www.logitechg.com/fi-fi/products/gaming-mice/g309-lightspeed-gaming-mouse.html
https://youtu.be/D_RD70Oy_J8 (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vipAV1K60HCys60oZrA?e=FTlYtQ(kuvia)

Logitech G

Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI). Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.