Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin monipuolisen PURO Dual iPower -lisäakun, joka lataa iPhone-älypuhelimen täysin tyhjän akun puolilleen jopa 30 minuutissa.

PURODualiPower

Apple iPhone ja Apple Watch ovat erinomaisia apuvälineitä kesäisiin aktiviteetteihin. Yhä monipuolisemmat ominaisuudet ja mielenkiintoisemmat sovellukset kuitenkin kuluttavat laitteiden akkuja ennätysvauhtia. Esimerkiksi tällä hetkellä huippusuosittu Pokémon Go -peli on osoittautunut melkoiseksi virtasyöpöksi, koska se hyödyntää aktiivisesti älypuhelimen useita eniten virtaa kuluttavia toimintoja.

PURO Dual iPower -lisäakun Fast Charger -lataustekniikka syöttää virtaa 2,1 ampeerin teholla ja optimoi ladattavan laitteen latausajan. Lisäakun kapasiteetti on 4 100 milliampeerituntia, joten sillä lataa iPhone-älypuhelimen akun ainakin kahteen kertaan mallista riippuen.

PURO Dual iPower -lisäakku toimii myös Apple Watch -älykellon magneettisena telineenä ja laturina. Samaan aikaan lisäakulla voi ladata iPhone-älypuhelinta Lightning-kaapelin avulla tai muita mobiililaitteita usb-kaapelilla.

PURO Dual iPower -lisäakku on nerokas ja tyylikäs Applen muotokieltä seuraava design-esine. Pyöristettyä saippukoteloa muistuttavan lisäakun sisään sopii kätevästi myös latauskaapeli, joten se kulkee aina mukana.

Saatavuus ja hinnoittelu
PURO Dual iPower -lisäakku on saatavana 59,95 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.auroragroup.fi/fi/products/puro-dual-ipower-applewatch-varavirtalahde-4000-mah-2-usb-2-a-155752
http://bit.ly/2aEX7zA (tuotekuvia)
https://youtu.be/RpQeAsVf-mg (esittelyvideo)

Aurora Group Finland Oy, Iikka Buss, ibu@auroragroup.eu

Puro
Puro on perustettu vuonna 2002 Italian Modenassa. Se tuottaa tyylikkäitä ja korkealuokkaisia lisätarvikkeita pääosin älypuhelimille ja tablettilaitteille. Puro on taitava lisäämään muoti- ja muotoiluelementtejä teknologiatuotteisiin. Siksi se on erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat massasta erottuvia lisätarvikkeita. Lisätietoja osoitteessa http://www.puro.it.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.