PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) tuo tänään myyntiin yli sata palkintoa voittaneet LIMBO- ja INSIDE-pulmapelit yhtenä tuplapakkauksena, joka sisältää molempien pelien lisäksi keräilyjulisteen ja taidekortin.

LIMBO on pulmapeli, jonka on kehittänyt indiestudio Playdead. Peli on sivuttain skrollaava yksinkertaista 2D-grafiikkaa hyödyntävä tasohyppely, jossa on toimiva fysiikkajärjestelmä ympäristön esineille ja pelihahmolle. Pelaaja ohjaa poikaa vaarallisten ympäristöjen ja ansojen halki hänen etsiessään sisartaan.

Pelaaja ohjaa poikaa koko pelin ajan. Poika voi juosta tai hypätä vasemmalle tai oikealle sekä kiivetä ylös ja alas tikkaita, köysiä ja reunuksia. Hän voi myös työntää tai vetää esineitä. Synkkä grafiikka piilottaa useita ympäristön vaaroja, kuten kuolettavia karhunrautoja tai varjossa piilottelevia hirviöitä. Peli sisältää myös mekaanisia pulmia ja ansoja, joissa käytetään koneita, sähkömagneetteja ja painovoimaa.

LIMBO on väritykseltään mustavalkoinen ja se käyttää valaistusta, filmirae-efektiä ja minimaalisia ympäristön ääniä luodessaan aavemaisen ja kauhuelokuvamaisen tunnelman. Peli on saanut lukemattomia positiivia arvosteluja eri pelialustoilla. Sitä on ylistetty synkästä ulkoasustaan ja verrattu film noiriin sekä saksalaiseen ekspressionismiin. Ulkoasunsa perusteella LIMBOa pidetään hyvänä esimerkkinä siitä, miten videopeleistä on tullut täysin oma taidemuotonsa.

INSIDE on henkinen jatko-osa LIMBO-pelille. Siinä ohjataan poikaa dystopisessa maailmassa ja ratkotaan pulmia kuolemaa välttäen. Ympäristönä toimii LIMBOsta tuttu synkkääkin synkempi pelimaailma kehittyneemmällä 2.5D-grafiikalla.

Inside/Limbo Double Pack julkaistaan 15. syyskuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
http://505games.com/games/insidelimbo
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/PLSTdVkZfXY (trailerivideo)
http://bit.ly/2x0wKlb (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.