Aliens_DarkDescent

PAN Visionin jakelema ja Focus Interactiven yhteistyössä 20th Century Studiosin kanssa ensi viikolla julkaisema Aliens: Dark Descent vie pelaajan vuosikymmenten aikana tutuksi tulleeseen tieteiselokuvien maailmaan, jossa murhanhimoiset ja aggressiiviset avaruusmuukalaiset ovat ihmiskunnan uhkana.

Kuten elokuvasarjan leffoissakin, totuus on pelkkää selviytymistaistelua synkempi ja syvempi, eikä pelaajan ohjastamat sotilaat tälläkään kertaa välty katalilta yllätyksiltä.

Reaaliaikaisen strategiapelin taktista pelattavuutta saadaan ihastella uudella pelivideolla, jossa sekä nähdään pelimekaniikkaa että luodaan silmäys juonellisiin tapahtumiin. Kammottavat käänteet paljastuvat pelissä hiljalleen eikä pelaaja voi olla täysin varma asioiden todellisesta tilasta ennen totuuden paljastumista. Alati vaarassa olevat soturit saavatkin taistella henkensä edestä kuolettavia hirvityksiä vastaan, kun taustalla olevat suuren mittaluokan tapahtumat etenevät lähes vääjäämättä.

Painajaismainen tarina alkaa Otago-aluksen tehdessä pakkolaskun Lethe-planeetalle. Ksenomorfihirviön karatessa säilöstä aktivoituu niin sanottu Cerebrus-protokolla, joka estää planeetalta lähdön ja sinne laskeutumisen. Niinpä kaikki planeetan asukkaat ovat jumissa planeetalla, kun hirviöotukset mellastavat karkuteillä uhkana ihmisille. Tästä alkaa eräänlainen kisa aikaa ja uhkaa vastaan. Tilanteen seurauksena pelaajat kohtaavat monenlaisia alien-muunnoksia, kuten naamaan tarrautuvia poikasia, praetorian-taistelijoita ja jopa hirviökuningattaren unohtamatta monia muita ikäviä yllätyksiä. Monista kiinnostavista ihmishahmoista koostuva asukasjoukkio muodostaa persoonallisen ryhmän täynnä muistettavia persoonallisuuksia, jotka ovatkin keskellä jännittävää selviytymisnäytelmää.

Tarinaa esittelevän videon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Iy6hrrAsJkU.

Reaaliaikaista strategiaa, ryhmätason toimintaa ja tarinavetoista kerrontaa toisiinsa yhdistävä Aliens: Dark Descent sukeltaa syvälle rakastettuun elokuvamaailmaan. Synkässä avaruushirviöiden asuttamassa maailmassa pelaaja on komentaja, ja hänen johtamat sotilaansa ovat hänen tärkein voimavaransa ja aseensa. Kampanjavetoinen pelitarina on täynnä jännittäviä hetkiä, jotka vaativat strategista lähestymistapaa ja vaikeita päätöksiä. Tarina lupailee karmaisevia paljastuksia ja kutkuttavia käänteitä, jotka pitävät pelaajan varpaillaan loppuun asti.

Aliens: Dark Descent julkaistaan 20. kesäkuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.focus-entmt.com/en/games/aliens-dark-descent
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viPRSoiQI29MFc9UXRw?e=ymfjym (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.