Gollum

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema The Lord of the Rings: Gollum -toimintaseikkailu taustoittaa rakastetun Klonkun tarinaa ja syventää tämän olemusta yksityiskohtaisella tasolla.

Taru sormusten herrasta -kirjakokonaisuus on fantasiakirjallisuuden kiistaton klassikko ja roolipelien kummisetä. Sen luoma fantasiamaailma sisarkirjoineen on toiminut paitsi innoittajana lukemattomille kirjoille, myös valtavalle määrälle elokuvia, roolipelejä, videopelejä ja musiikkia. Kirjailija J.R.R. Tolkienin luoma tarina ja fantasiamaailma ovatkin nousseet vuosikymmenten saatossa sellaiseen arvostuksen ja kansainväliseen maineeseen, että pitkälti tämän ansiosta fantasiafiktio ylipäätään nauttii valtavirran suosiota.

Luonnollisesti kirjojen suosio on johtanut myös monenlaisiin sisarteoksiin, jotka ovat poikineet omia tarinoitaan ja laajentaneet kirjailija Tolkienin kehittämiä tarinoita omilla kertomuksillaan. Aivan kuten monet muutkin suosikkihahmot alkuperäisestä kirjatrilogiasta, myös ainutlaatuinen antisankari Klonkku on kasvanut myyttisiin mittoihin kirjojen ja elokuvien myötä. Erityisen kiehtovaksi Klonkun traagisen tarinan tekee se, ettei hän ole sen enempää sankari kuin roistokaan. Klonkku on omanlaisensa hahmo, jonka surulliselle tarinalle ei löydy vertaistaan.

Juuri tämän persoonallisuuden, ainutlaatuisuuden ja kiehtovuuden ansiosta Klonkku on ansainnut oman videopelinsä, jossa syvennytään Klonkun tekemisiin suurien tapahtumien rinnalla ennen lopullista kohtaloa. The Lord of the Rings: Gollum -toimintaseikkailu antaa pelaajalle mahdollisuuden kokea ja nähdä maailma Klonkun silmin. Olipa kyse Sauronin joukoista tai muista Keskimaan vaaroista, Klonkku joutuu jännittäviin kohtaamisiin kerta toisensa jälkeen. Klonkku ei kuitenkaan kohtaa pelkkää synkkyyttä ja väkivaltaa, vaan näkee myös elämän kauniita ja valoisia puolia taipaleensa varrella.

The Lord of the Rings: Gollum mahdollistaa Klonkun tarinan kokemisen upealla ja valloittavalla tavalla. Tätä pelikokemusta sävyttävät ensiluokkainen ääninäyttely ja koskettava musiikki, jotka tuovat Keskimaan eloon vaikuttavalla tavalla.

Klonkun tarinasta kertovan pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/2QY2JMelGo0.

The Lord of the Rings: Gollum on nyt saatavilla PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli julkaistaan myöhemmin myös Nintendo Switch -pelikonsolille. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

www.gollumgame.com
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhuQtZmf9RDIgnhV9tA?e=SNRZ1C (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.