DD2_IanMcShane

PAN Vision Finlandin jakelemasta ja Capcomin julkaisemasta Dragon’s Dogma 2 -fantasiaeepoksesta tehty esittelyvideo käy läpi pelin valtiot, sankarihahmot ja hurjat hirviöt.

Karismaattinen veteraaninäyttelijä Ian McShane tunnetaan monista rooleistaan vuosikymmenten aikana. Siinä missä vanhempi sukupolvi muistaa hänet sarjoista kuten Lovejoy ja Dallas, etenkin 2000-luvun katsojille hän on tutumpi hittisarjoista, kuten Deadwood, Taivaan pilarit ja Ray Donovan sekä neljästä John Wick -elokuvasta. Tällä kertaa McShane juontaa Dragon’s Dogma 2 -roolipelin kattavan esittelyvideon, jossa syvennytään pelin tunnelmiin monin eri tavoin.

Nimensä mukaisesti Dragon’s Dogma -peleissä muinainen ja väkivahva lohikäärme on tarinan keskiössä pelottavana, myyttisenä ja suorastaan legendaarisena vastustajana. Samainen lohikäärme on myös Dragon Dogma 2 -pelin Arisen-sankarihahmon syntymän takana. Samalla lohikäärme on syy jännittäviin tapahtumiin koko pelimaailman laajuudella.

Dragon’s Dogma 2:n pelimaailma on avoin ja kookas, täynnä kiehtovia ihmis- ja beastren-hahmoja. Viimeksi mainitut ovat kissaeläinten kaltaisia humanoideja, jotka asuttavat omaa valtakuntaansa ihmisten tapaan. Eikä unohtaa tulee erakkomaisia haltioita, jotka asuvat etäällä kummastakin valtalajista. Näiden ohella pelin maat ja mannut ovat täynnä toinen toistaan kauheampia hirviöitä tai verenhimoisia rosvoja. Monetkaan näistä eivät ole ihmisiä tai edes ihmisenkaltaisia, vaan myyttisiä olentoja, kuten peikkoja, hiisiä, jättiläisiä tai lentäviä harpyijoita.

Monet pelimaailman hirviöistä ovat saaneet innoituksensa oman maailmamme myyttisistä tarinoista ja tarustojen tapahtumista. Dragon’s Dogma 2 onkin sekoitus monia eri kulttuureita kiehtovalla tavalla, jotka juuri tässä maailmassa muodostavat oman eheän kokonaisuutensa. Arisen-sankari seikkailee ja kohtaa näitä olentoja monissa erilaisissa ympäristöissä, mutta elämä ei ole tietenkään pelkkä taistelua. Yhtäältä rauhanomaiset kohtaamiset ja keskustelut muiden hahmojen kanssa määrittävät sankarin tarinaa kautta linjan.

Nyt kuitenkin annetaan Ian McShanelle puheenvuoro, sillä hänen karhea ja karismaattinen äänensä yhdessä pelinäkymien kanssa kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Videon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/uc1wTB_QCHY.

Dragon’s Dogma 2 julkaistaan 22. maaliskuuta 2024 sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S- pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.dragonsdogma.com/2/en-uk/
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viZI2Ui2-1feC_vk_mw?e=V7PDVO (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.