Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) järjestää Just Dance -tanssipelisarjan ympärille Just Dance World Cup 2019 -kisan. Maailmanlaajuiset karsintakisat ovat päättyneet ja suomalainen Aleksanteri ”TheAllu97” Landströmin on päässyt mukaan kansainväliseen tanssifinaaliin.

Just Dance World Cup 2019 -karsintakisaan osallistui kaikkiaan yli 2 700 tanssijaa ympäri maailmaa. Näistä kaikista jatkoon pääsi vain 18 tanssijaa, joista Landström edustaa ainoana kaikkia Pohjoismaita. Heinäkuussa alkaneiden verkkokarsintojen jälkeen TheAllu97-nimimerkillä esiintyvä tanssija nujersi kaikki pohjoismaiset kisakumppaninsa ja pääsi maailmanlistoilla 30 parhaan tanssijan joukkoon. World Cup -kisoissa hän on nyt 18 viimeisen kisaajan joukossa. Kisan loppuhuipennus järjestetään Brasiliassa alkuvuodesta 2019.

Lokakuussa Just Dance -pelisarja saa jatkoa Just Dance 2019 -pelin voimalla. Se sisältää 40 tulikuumaa hittibiisiä, jotka vaihtelevat tutuista tanssikappaleista moderneihin kpop-klassikoihin. Tällaisia ovat esimerkiksi Bruno Marsin ja Cardi B:n Finesse (Remix) -listahitti sekä BIGBANG-yhtyeen menevä Bang Bang Bang -kappale. Mukana tulevien kappaleiden ohella musiikkia on saatavilla lisää Just Dance Unlimited -palvelusta, joka sisältää yli 400 lisäbiisiä. Just Dance Unlimited -palvelu on saatavilla Nintendo Switch-, Wii U-, Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille.

Just Dance 2019 julkaistaan Nintendo Switch-, Wii U-, Xbox One-, Xbox 360- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille 25. lokakuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Pelin tuoreimman trailerinvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/q4K8AUPwujo.

Lisätietoja
www.justdanceworldcup.com
www.ubisoft.com/fi-fi/game/just-dance-2019/
http://bit.ly/2JzBXrf (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.