Maailman johtavan oheislaitteiden valmistaja Logitechin omistama ASTRO Gaming tuo konsolipelaajille laadukasta äänentoistoa ASTRO A10 -pelikuulokkeillaan.

Toisen sukupolven ASTRO A10 -pelikuulokkeet tarjoavat miellyttäviä kuunteluelämyksiä, tasapainoisen äänentoiston ja selkeä-äänisen mikrofonin pelikäyttöön. Kevytrakenteiset ja joustavat kuulokkeet eivät paina tai purista päätä edes pitkissä pelisessioissa. Kuulokkeet ovat myös hiilineutraalit, mikä tekee niistä vastuullisen ja ilmastoystävällisen valinnan.

”ASTRO A10 -kuulokkeita suunnitellessa halusimme varmistaa, että teemme uuden sukupolven tuotteen kuluttajan tarpeet huomioiden, eikä vain itsetarkoituksellisista syistä. Kohensimme kuulokkeiden suorituskykyä ja lisäsimme uusia ominaisuuksia sekä teimme uuden sukupolven mallista entistäkin kevyemmän ja miellyttävämmän käyttää”, kommentoi Logitech G:n markkinointijohtaja Peter Kingsley. ”Halusimme myös varmistaa, että kuulokkeet sopivat kaikenlaisiin pelitilanteisiin ja erilaisille pelaajille. Kuulokkeet on saatavana viidellä eri värivaihtoehdolla erilaisten pelaajien tyyliä täydentäen. Erityisen tärkeää on myös se, että kuulokkeet on valmistettu kestävä kehitys edellä.”

Pelikuulokkeiden 32 millimetrin elementit on tasapainotettu ja räätälöity toistamaan erilaiset peliäänet ja keskustelut yksityiskohtaisesti. Yhdysrakenteinen kuuden millimetrin sankamikrofoni poimii puheäänet kristallinkirkkaasti. Pystyasentoon nostettaessa mikrofoni mykistää itsensä automaattisesti.

Vain 246 grammaa painavat kuulokkeet tuntuvat päässä lähes huomaamattomilta. Miellyttävän muotoilun, pehmustetun pääpannan ja muistivaahtoisten korvatyynyjen ansiosta kuulokkeiden käyttö tuntuu höyhenenkevyeltä läpi pelisession. Kuulokkeet sopivat kokonsa puolesta lähes kaikille, mutta kuulokkeet on erityisesti suunniteltu pienempiä päitä varten.

Yksi ASTRO A10 -pelikuulokkeiden keskeisistä ominaisuuksista on hiilineutraalius. Logitech hyvittää kuulokkeiden hiilipäästöt, jonka ansiosta kuulokkeilla on CarbonNeutral-sertifiointi. Kuulokkeiden muoviosista vähintään 35 prosenttia on valmistettu kierrätysmuovista. Lisäksi paketoinnin paperimateriaali tulee FSC-sertifioiduista metsistä. Kuulokkeiden korvatyynyt ja pääpannan pehmikkeet ovat vaihdettavissa vaihto-osin, mikä lisää kuulokkeiden käyttöikää. ASTRO A10 -kuulokkeet ovatkin vastuullinen ja luontoystävällinen valinta. Lisätietoja Logitechin kestävän kehityksen toiminnasta löytyy osoitteesta https://www.logitech.com/fi-fi/sustainability.html.

Astro A10 -kuulokkeet on saatavana viidellä eri värillä, joita ovat musta, valkoinen, mintunvihreä, harmaa ja liila. Lisäksi uuden sukupolven kuulokkeissa on hienovaraiset karhennukset, joiden avulla myös näkövammaiset pelaajat tunnistavat oikean- ja vasemmanpuoleisen kuulokkeen helposti. Kokonaisuus on viimeistelty joustavalla ja pehmeällä rakenteella, joka tarjoaa miellyttävän peli- ja kuuntelukokemuksen myös usean tunnin pelisessioihin.

Pelikuulokkeet ovat yhteensopivat sekä PlayStation 5-, Xbox Series X/S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsolien että PC- ja macOS-tietokoneiden kanssa. Yhteensopivuuteen vaaditaan 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Lisäksi kuulokkeet tukevat Dolby Atmos-, Tempest 3D AudioTech- ja Windows Sonic -äänitekniikoita.

Hinta ja saatavuus
ASTRO A10 Gen 2 -pelikuulokkeet tulevat myyntiin välittömästi 59 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.astrogaming.com/en-eu/products/headsets/a10-gen-2.html
https://youtu.be/Gan4Pu2DJZ4 (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viIFcO8xe1DQ9U_jGbw?e=Ne3s96 (kuvia)

ASTRO Gaming
ASTRO Gaming valmistaa korkeatasoisia pelaamiseen liittyviä oheislaitteita, joiden käyttäjinä ovat ammattipelaajat, peliliigat ja huippulaatua vaativat harrastajat. ASTRO Gaming -tuotteet tunnetaan pelikeskeisestä teknologiasta ja tekniikkavetoisista ratkaisuista, jotka nauttivat kasvavasta suosiosta peliyhteisöissä ympäri maailman. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.astrogaming.com/en-eu.