Minikokoisten videoprojektorien teknologiajohtaja XGIMI on julkaissut Suomessa valovoimaisen ja akkukäyttöisen Halo-videoprojektorin, jolla on helppo järjestää vaikkapa kesämökin elokuvajuhlat koko perheelle.

Tämän vuoden suuret elokuvajuhlat on suurilta osin peruttu tai muutettu digimuotoon. Myös iso osa elokuvateattereista on kiinni tai toimii vain rajoitetusti. Maailma on kuitenkin täynnä hyviä elokuvia, tv-ohjelmia ja muuta katseltavaa. Laadukas ja iso videokuva, rauhallinen ja turvallinen ympäristö sekä hyvä seura tekevät leffaillasta täydellisen ilman elokuvateattereitakin. Viime aikoina yleistyneet miniprojektorit mahdollistavat videoiden katselun valkokankaalta miltei missä tahansa. XGIMI-videoprojektorit ovat suosittuja ja laadukkaita matkakäyttöön sopivia laitteita, joista uusin on nyt saatavana Suomessa.

XGIMI Halo
Metallinharmaa ja pienikokoinen XGIMI Halo on akkukäyttöinen, pystymallinen videoprojektori. Sen valoteho on huippuluokkaa ja akku riittää pitkänkin leffaillan toteuttamiseen. Täysteräväpiirtoinen tarkkuus, monipuolinen kuvasuhteen korjaus, HDR-kuvanparannus ja jopa 300 tuuman kuvakoko takaavat, että elokuvista ja muista videosisällöistä voi nauttia laadukkaalla kuvalla. Android TV -käyttöjärjestelmä ja ChromeCast-yhteys mahdollistavat monipuolisen käytön ilman erillisiä kuva- tai äänilähteitä. Laite toimii myös itsenäisenä matkakaiuttimena.

XGIMI Halo häikäisee leffafanit jopa 800 ANSI lumenin kirkkaudellaan. Lisäksi HDR-kuvanparannus parantaa kontrastia ja toistaa värit normaalia eloisammin. Videoprojektori hyödyntää dlp-tekniikkaa jopa 300 tuuman täysteräväpiirtoisen videokuvan heijastamiseksi sopivissa olosuhteissa. Kuvasuhdetta voi korjata keystone-säädöillä neljään eri suuntaan jopa 40 astetta, joten projektorin ei tarvitse sijaita suoraan heijastettavaa aluetta vastapäätä.

XGIMI Halo -älyprojektorin sisäinen mediatoistin perustuu Googlen julkaisemaan Android TV -käyttöjärjestelmään. Se tarjoaa Google Play -kaupan kautta ladattavaksi tuhansien tv-sovellusten valikoiman, joista elokuvien ja tv-sarjojen ostaminen, vuokraaminen ja tilaaminen onnistuu nappia painamalla. Myös Googlen ChromeCast-yhteydet ovat suoraan käytettävissä videoprojektorin kautta, jolloin videota ja ääntä voi siirtää langattomasti älypuhelimista, tablettilaitteista ja tietokoneista.

Vain 1,6 kilogrammaa painava miniprojektori soveltuu erinomaisesti elokuvien, tv-sarjojen, videopelien ja toimistoesitysten heijastamiseen missä tahansa. Sisäänrakennetun akun ansiosta XGIMI Halo voi toistaa yhdellä latauksella jopa neljä tuntia videota tai kahdeksan tuntia musiikkia.

XGIMI Halon äänentoisto on omaa luokkaansa kahden Harman Kardonin sisäisen kaiuttimen ansiosta. Ne toistavat tarkan ja tasapainoisen äänen, joka täydentää audiovisuaalista kokemusta. Miniprojektori toimii myös korkealaatuisena Bluetooth-kaiuttimena ja musiikinkuuntelu onnistuu helposti suosikkisovelluksen tai muun äänilähteen kautta.

Videoprojektorissa on sisäisen Android TV 9.0 -käyttöjärjestelmän sekä langattoman Wi-Fi-yhteyden lisäksi yksi 4K-yhteensopiva hdmi-liitäntä, yksi usb-muistitikkuliitäntä ja kuulokeliitäntä. Se sopii siis erinomaisesti tietokoneiden, mobiililaitteiden, mediatoistimien, pelikonsolien ja karaokelaitteiden kumppaniksi.

Videoprojektorin käyttö on erittäin helppoa kätevällä kaukosäätimellä. Kaukosäätimelle voi antaa myös puhekomentoja Google Assistant -toiminnon avulla. Käyttäjä voi esimerkiksi sanoa pelkän elokuvan nimen, jolloin sisäänrakennettu mediatoistin avaa halutun sovelluksen tai antaa aiheesta lisätietoja.

Hinta ja saatavuus
XGIMI Halo on saatavana välittömästi 899 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.mistore.fi/audio-video-ja-kuva/xgimi-halo
https://bit.ly/2YpxHQR (kuvia)

XGIMI
Kiinalainen XGIMI suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia ja älykkäitä videoprojektoreita monipuolisiin käyttötarkoituksiin. XGIMI on luonut useita miniprojektoreita kumppaniensa, kuten Harman/Kardon, Texas Instruments, Baidu ja Google, kanssa vuodesta 2014 alkaen. Lisätietoja osoitteessa www.xgimi.com.

East & West Distribution Oy
East & West Distribution Oy on suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä yritys. Se toimii Xiaomin ja sen MiOT-ekosysteemiyritysten virallisena agenttina, tukkurina ja Mistore.fi-kauppapaikan ylläpitäjänä. Lisätietoja osoitteessa www.mistore.fi.