RE4-SeparateWays

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Resident Evil 4 laajentaa alkuperäistä tarinaa Separate Ways -sivuseikkailulla.

Tänään julkaistu Separate Ways -pelilaajennus tuo uuden tarinallisen kulman Resident Evil 4 -kauhupelin tapahtumiin. Siinä syvennytään synkkiin ja kauhupitoisiin hetkiin Ada Wongin saappaissa. Samalla tarina kuitenkin risteää myös alkuperäisen pelin keskushahmon, sankari Leon S. Kennedyn kanssa.

Samalla Separate Ways esittelee hienoisia uudistuksia ja muutoksia pelimekaniikkaan, mikä osaltaan tekee sivuseikkailusta uudenlaisen ja raikkaan kokemuksen. Selviytymiskauhu ja kuumottava jännitys ovat kuitenkin vahvasti läsnä myös pelilaajennuksessa, joten luvassa on toisaalta myös tuttua herkkua pelisarjan faneille.

Oman seikkailutarinan ohella Resident Evil 4 saa myös odotetun Mercenaries-pelitilansa. Se tuo pääpelistä poikkeavia haastekokemuksia kaikkien pelaajien iloksi. Mercenaries-tilassa pelattavista hahmoista ovat mukana myös sekä Ada Wong että hänen pahamaineinen työnantajansa, Albert Wesker.

Uuden Separate Ways -julkaisutrailerin voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/nHCK6Cbn3UM.

Uudet lisäykset kruunaa pelin alkuperäismusiikki, joka on nyt saatavilla useimmissa musiikin suoratoistopalveluissa. Mukana on peräti 80 musiikkikappaletta tunnelmoivaa musisointia pelin eri vaiheista.

Pelimusiikin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Zb3iOQdeR9c.

Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt sekä PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin VR-versio julkaistaan myöhemmin tulevana talvena. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.residentevil.com/re4/
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viMxqcvHrO5WU_OJuUA?e=xuoriV (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.