Espoolainen aaltoenergiateknologian markkinajohtaja Wello on äskettäin allekirjoittanut aiesopimuksen Ixin-ryhmän kanssa (http://www.ixin.in).

Intian hallituksen kanssa yhteistyössä toimiva Ixin on kiinnostunut hankkimaan Wello Penguin Core -paketit 20 ja 10 megawatin aaltoenergiapuistojen rakentamiseen. Aaltoenergiapuistot sijoitettaisiin Mumbain lähelle Intian länsirannikolle ja Intian itärannikolle.

Viranomaiset ovat olleet tyytyväisiä Wellon konseptiin, ja ensimmäiset keskustelut ovat olleet rohkaisevia. Wello on parhaillaan hakenut ministeriön hyväksyntää tekniikalle. Suunnitelmissa on, että laitteet ovat käytössä vuoteen 2023 mennessä.

Wello pyrkii parhaillaan käynnissä olevan rahoituskampanjan aikana keräämään 1 – 2,5 miljoonan euron sijoituksen tarjoamalla 4,34 – 10,18 prosenttia prosentin osuutta yhtiöstä. Wello tarjoaa Invesdorin kautta osakkeitaan vähintään 140 osakkeen erissä osakekurssin ollessa 3,73 euroa osakkeelta. Kampanja on käynnissä 23. huhtikuuta asti.

Yhteystiedot: Toimitusjohtaja heikki.paakkinen@wello.eu, 040 757 5469
Lehdistökitti: https://www.dropbox.com/s/9y9nxi7a1rgxc1a/Wello%20Press%20Kit.zip?dl=0
Kampanjasivu: https://www.invesdor.com/fi/pitches/981
Kampanjavideo: https://www.youtube.com/watch?v=ZVLQ7QhvxYE

Wello
Wello Oy perustettiin vuonna 2008 kehittämään Pingviini-teknologiaa. Vuosien varrella yhtiö on hakenut useita tärkeitä patentteja, kehittynyt ja saanut uusi kumppaneita. Wellon johtavia sijoittajia ovat Fortum Oyj, VNT Management, Innovestor Ventures ja Estlander Holdings Oy. Lisätietoja osoitteessa https://wello.eu.

Invesdor
Invesdor on verkkosijoituspalvelu, joka yhdistää kunnianhimoisia eurooppalaisia kasvuyrityksiä ja sijoittajia maailmanlaajuisesti. Lisätietoja osoitteessa https://www.invesdor.com.

Ixin
Ixin on osa Ixar-ryhmää, joka on ollut markkinajohtaja viimeisten viiden vuosikymmenen ajan ja joka on erikoistunut omaisuuden hallintaan ja tarkastuksiin. Yhtiö on monipuolistanut toimintaansa vihreän energian hankkeisiin. Lisätietoja osoitteessa http://www.ixin.in/index.html.