Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) juhlii E3-pelimessuilla kaikkein aikojen suosituimman tanssipelisarjan kymmenvuotista menestystä.

Ensi marraskuussa julkaistaan Just Dance 2020 -tanssipeli, joka sisältää 40 uutta musiikkikappaletta sekä pelitiloja moneen eri makuun. Yli 120 miljoonalla pelaajallaan ja yli 67 miljoonan pelin myynnillään Just Dance on kaikkien aikojen suosituin tanssipelisarja. Kyseessä on maailmanlaajuinen ilmiö.

”Yli vuosikymmenen ajan on Just Dance ollut uskomaton matka kaikille sen parissa työtään tehneille. Sinä aikana Just Dance on kasvanut satunnaispelaajan pelistä todelliseksi kansainväliseksi tanssi-ilmiöksi”, kommentoi Ubisoft Paris -pelistudion yritys- ja tuotekehityksen johtaja Marine de la Seiglière. ”Tällainen menestys ei olisi ikinä ollut mahdollista ilman peliyhteisön tukea. Se innoittaa meitä olemaan luovia päivästä toiseen. Me Ubisoft Paris -studiolla annamme kaikkemme tukemalla Just Dance 2020 -peliä myös tulevaisuudessa tuomalla sille lisäsisältöä ja kehittämällä hauskoja tapoja pelata. Juhlitaan Just Dancen kymmenvuotista uraa yhdessä!”

Just Dance 2020 -tanssipeli sisältää 40 uutta tanssikappaletta, jotka on valittu listahiteistä, perheiden suosikeista ja erilaisista viraali-ilmiöistä tuomaan iloa monenlaiseen musiikkimakuun. Mukana on valtava kirjasto erilaisia virtuaalisia Just Dance -tarroja kerättäväksi vuosien varrelta. Ne heijastavat Just Dancen kymmenvuotista uraa eri kuvineen ja aiheineen.

Suosittu yhteistyöpelitila tekee paluun. Sen myötä ystävät voivat tanssia itsensä pistelistoille yhdessä pisteitä keräten. Myös entistä parempi tekoäly auttaa pelaajaa löytämään sopivia kappaleita tanssittavaksi. Tämän ohella pelaaja voi myös itse luoda omia soittolistojaan Just Dance -bileitä varten.

Toistaiseksi pelin kappalelistasta on paljastettu seuraavat biisit ja niiden esittäjät:
– God Is a Woman – Ariana Grande
– Skibidi – Little Big
– Vodovorot – XS Project
– Bangarang – Skrillex Ft. Sirah
– Con Calma – Daddy Yankee Ft. Snow
– Bad Boy – Riton & Kah-Lo
– High Hopes – Panic! At The Disco
– Kill This Love – BLACKPINK
– Sushi – Merk & Kremont
– I Like It – Cardi B, Bad Bunny & J Balvin
– Policeman – Eva Simons Ft. Konshens
– Rain Over Me – Pitbull Ft. Marc Anthony

Uusien ominaisuuksien lisäksi Just Dance 2020 sisältää tuttuja ominaisuuksia, kuten hikoilupelitilan, lastenpelin ja Just Dance Unlimited -palvelun. Hikoilupelitilassa tanssista tulee treeniä ja peli seuraa kulutettuja kaloreita sekä tanssiin käytettyä aikaa. Mukana on myös pelitilalle räätälöidyt soittolistat. Lastenpeli sisältää lapsiystävällisempiä kappaleita. Mukana on kahdeksan uutta kappaletta lapsille ja lapsenmielisille, joiden koreografiat on suunnattu paremmin lapsille sopiviksi. Lisäksi Just Dance Unlimited -palvelu sisältää yli 500 musiikkikappaletta lisää. Jokainen Just Dance 2020 -peli sisältää kuukauden ilmaisen koejakson Just Dance Unlimited -palveluun.

Just Dance Controller -sovellus on saatavana iPhone- ja Android-älypuhelimille. Sovellus on yhteensopiva PlayStation 4- ja Xbox One -konsoliversioiden sekä Google Stadia -pelipalvelun kanssa. Sovelluksen avulla pelaaja voi helposti siirtyä pelin valikoissa sekä käyttää puhelintaan ohjaimena ja pisteidenlaskuun. Jopa kuusi eri pelaajaa voi pelata peliä yhtäaikaisesti puhelinten avulla.

Just Dance 2020 julkaistaan sekä Nintendo Switch-, Nintendo Wii-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Google Stadia -pelipalvelulle 5. marraskuuta 2019. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.justdancegame.com

Alla olevalta lehdistösivustolta on ladattavissa pelien kuvia ja videoita:

Sivusto: www.ubisoft-press.com
Käyttäjätunnus: ubisoft_nordic
Salasana: E32019

Kaikki E3-pelitapahtumassa näytetyt esittelyvideot tulevat katsottaviksi ja jaettaviksi osoitteeseen www.youtube.com/ubisoft/videos.