JD24

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft on julkaissut Just Dance 2024 Edition -tanssipelin iloisen liikunnan ystäville.

Rajoja rikkova ja yhteisöllisyyden puolesta liputtava Just Dance 2024 Edition tarjoaa roppakaupalla uutta tanssittavaa ja erilaisia virtuaalisia tanssimaailmoja koettavaksi. Mukana on 40 uutta kappaletta sekä mahdollisuus yhdistää uusitun pelin toiminnot Just Dance 2023 Edition -pelin kanssa. Molemmat pelit omistava pelaaja voikin tuoda edellisen pelin kappaleet ja muun sisällön uuteen peliin ilmaiseksi. Lisäksi Just Dance 2024 Edition -pelaajat voivat nauttia moninpelistä yhdessä edellisvuoden pelin kanssa ja toisinpäin. Tämä tekee yhdistetystä tanssikokemuksesta entistäkin hauskempaa ja monipuolisempaa.

Just Dance 2024 Edition tarjoaa myös hauskan tavan kuntoiluun. Oman treenirutiinin voi luoda Workout-pelitilassa, joka pitää pelaajan motivoituneena seuraamalla poltettuja kaloreita ja tanssimiseen käytettyä aikaa. Harjoitustilassa voi pitää tanssitreenit yksin tai paikallisessa ja verkkomoninpelissä.

Uuden pelin 40 musiikkikappaletta sisältävät sekä ajankohtaisia uutuushittejä että klassikkoja vuosikymmenten ajalta. Koko soittolista näyttää tältä:

 1. ”A Night in the Château de Versailles” – The Just Dance Orchestra
 2. ”A Queda” – GLORIA GROOVE
 3. ”After Party” – Banx & Ranx ft. Zach Zoya
 4. ”Butter” – BTS
 5. ”Calm Down” – Rema
 6. ”Canned Heat” – Jamiroquai
 7. ”Can’t Tame Her” – Zara Larsson
 8. ”Chaise Longue” – Wet Leg
 9. ”Cradles” – Sub Urban
 10. ”Cure For Me” – Aurora
 11. ”DESPECHÁ” – ROSALÍA
 12. ”Don’t Cha” – The Pussycat Dolls Ft. Busta Rhymes
 13. ”Flowers” – Miley Cyrus
 14. ”Gimme More” – Britney Spears
 15. ”How You Like That” – BLACKPINK
 16. ”I Am My Own Muse” – Fall Out Boy
 17. ”I Wanna Dance With Somebody” – Whitney Houston
 18. ”I’m Good (Blue)” – David Guetta & Bebe Rexha
 19. ”I’m Not Here to Make Friends” – Sam Smith
 20. ”It’s the Most Wonderful Time of the Year” – Andy Williams
 21. ”Kill Bill” – SZA
 22. ”Makeba” – Jain
 23. ”My Name Is” – D Billions
 24. ”Never Be Like You” – Flume Ft. Kai
 25. ”Sail” – AWOLNATION
 26. ”Rapper’s Delight” – Groove Century
 27. ”Say My Name” – ATEEZ
 28. ”Seven” – Jung Kook ft. Latto
 29. ”Shine a Little Love” – The Sunlight Shakers
 30. ”Stronger (What Doesn’t Kill You)” – Kelly Clarkson
 31. ”Survivor” – Destiny’s Child
 32. ”Swan Lake” – The Just Dance Orchestra
 33. ”Tainted Love” – The Just Dancers
 34. ”Tití Me Preguntó” – Bad Bunny
 35. ”Treasure” – Bruno Mars
 36. ”vampire” – Olivia Rodrigo
 37. ”Wasabi” – Little Mix
 38. ”Whitney” – Rêve
 39. ”Woof” – Sofi Tukker
 40. ”you should see me in a crown” – Billie Eilish

Perinteisen yksinpelin lisäksi Just Dance 2024 Edition tarjoaa käyttöön Just Dance+ -tilauspalvelun. Se laajentaa peruspelin kappalevalikoimaa sadoilla muilla tanssibiiseillä. Just Dance 2024 Editionin mukana tulee kuukauden käyttöoikeus kuukausimaksulliseen Just Dance+ -palveluun. Se myös päivittyy tasaisin väliajoin uusilla kappaleilla ja tarjoaa lisäetuja pelitapahtumiin.

Just Dance 2024 Edition -tanssipeliä ohjataan iOS- ja Android-älypuhelimille ilmaiseksi saatavana olevalla Just Dance -puhelinsovelluksella. Se muuttaa pelaajien älypuhelimen tanssiohjaimeksi pisteytystekniikalla, jonka avulla jopa kuusi pelaajaa voi tanssia ilman lisätarvikkeita.

Pelin uutuusbiisien julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/Rphxj3TKM5o ja julkaisuvideon osoitteessa https://youtu.be/7bVYj0oX2ws.

Just Dance 2024 Edition on julkaistu Nintendo Switch-, PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille. Pelin suositusikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/fi-fi/game/just-dance/2024
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viboLGtzskY08YAhLHA?e=7DlRkW (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.