Legendaarinen John Romero, yksi Doomin alkuperäisistä kehittäjistä, saapuu Kajaaniin harvinaiselle ulkomaan vierailulle. Hän on kuitenkin vain yksi Northern Game Summitin hienoista puhujista tänä vuonna.

Northern Game Summit (NGS) järjestetään Kajaanissa 5. ja 6. lokakuuta 2017. Tässä vuosittaisessa tapahtumassa verkottuvat niin pelialan tulokkaat kuin ammattilaisetkin.

Northern Game Summit tarjoaa rennon ja intiimin ympäristön pelinkehittäjien tapaamiseen, seurusteluun ja ideoiden jakamiseen. Kehittäjät, sijoittajat, julkaisijat ja monet muut pelialan ammattilaiset pääsevät nauttimaan kauniista Kajaanista ja pelinkehittäjien kuumimmista juoruista. Northern Game Summit on ehdottomasti vuoden tärkeimpiä pelinkehittäjien tapahtumia!

Northern Game Summit on jaettu kolmeen osaan: The Business Mixer, Bonus Stage Party ja NGS-päätapahtuma. Tapahtuma on jaettu kuuteen polkuun, jotka ovat Design, Production, Art, Audio, Business ja Tech.

Northern Game Summitissa on upeita puhujia ympäri maailman: John Romero Yhdysvalloista (pelialan veteraani), Adam Harrington Yhdysvalloista (ääninäyttelijä, tunnettu peleistä Tales from Monkey Island ja Wolf Among Us), Patrick Rose Saksasta (Business and Product Analyst, Bandai Namco Entertainment Europe), Eevi Korhonen Suomesta (Game Designer, Remedy Entertainment) ja Timo Heinäpurola Suomesta (Senior Engineer, Reforged Studios).

Tämän vuoden paneelikeskustelussa pääaiheena on pelien psykologia ja miten pelit ja pelaaminen vaikuttavat ihmismieleen. Tämä on taatusti kiinnostava keskustelu ja upea NGS-tapahtuman päätös.

Northern Game Summitin ennakkobileet tunnetaan nimellä The Business Mixer. Niiden aikana kaikki pelikonferenssiin osallistuvat voivat tutustua toisiinsa. Nämä ennakkobileet järjestetään 4. lokakuuta eli päivää ennen varsinaista tapahtumaa. Northern Game Summitin pääbileet kulkevat puolestaan nimellä Bonus Stage Party. Siellä voi nauttia hienosta seurasta, Mariokesta, ruuasta, avoimesta baarista ja muutamasta näyttelyosastosta. Nämä iltabileet järjestetään 5. lokakuuta.

Northern Game Summitilla on myös maailman parhaat kumppanit, joita ilman ei pelikonferenssia voisi järjestää. Tämän vuoden pääsponsoreita ovat Fingersoft, Critical Force ja Supercell.

Lisätietoja kaikkeen Northern Game Summitiin liittyvästä löytyy osoitteesta www.northerngamesummit.org.

Yhteyshenkilö medialle on Juho Salminen, juhosalminen@kamk.fi

Kuvia ja logo on ladattavissa osoitteesta http://bit.ly/2bOkObo.