Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) pelastaa monien pc-pelaajien joulunpyhät tuomalla myyntiin kaksi uutta pelitietokonetta.

Jimms GTG Snow Storm

Jimm’s GTG -pelitietokoneiden mallisto on vastaisku ja vastalause markettimikroille, jotka ovat alimitoitettuja alennuskoneita, joihin ei yksikään itseään kunnioittava pelimies voi samaistua. GTG tarkoittaa Good To Go, joten nämä tietokoneet ovat valmiiksi rakennettuja ja siksi ne ehtivät vielä mukaan pukinkonttiin.

”GTG-mallistomme pelitietokoneet ovat asiantuntijoidemme toimesta valmiiksi mietittyjä tasapainoisia kokonaisuuksia, joiden hinta-laatusuhde on markkinoiden paras!”, vahvistaa Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Kokonaisuus toimii pelaajan käytössä vuosikausia ja se on myös helposti päivitettävissä joko omin tai Jimm’sin asiantuntijoiden avuin. Kotelossa riittää laajennustilaa ja yksittäisiä komponentteja on helppo vaihtaa ilman murhetta takuun raukeamisesta.”

Jimm’s GTG Snow
Jimm’s GTG Snow on tasapainoinen ja hinta-laatusuhteeltaan lyömätön pelitietokone, joka on heti valmis kunnon pelikäyttöön.

Jimm’s GTG Snow -pelitietokoneen selkärankana toimii Intelin tuoreeseen Skylake-arkkitehtuuriin perustuva H170-emolevy ja Intel i5-6400 -suoritin. Nopeaa DDR4-keskusmuistia tietokoneesta löytyy kahdeksan gigatavua ja nVidia GTX 950 -näytönohjain kahden gigatavun muistilla on sopivan kykenevä nykypäivän tehoa vaativiin peleihin. Massamuistina tietokoneessa käytetään 250 gigatavun SSD-levyä.

Jimm’s GTG Storm
Jimm’s GTG Storm on täysverinen ja tehokas pelitietokone. Se on heti valmis kunnon pelikäyttöön ja sen mukana toimitetaan kaksi latauskoodia upeisiin pelikokemuksiin. Ensimmäisellä koodilla voi ladata käyttöönsä oman valintansa mukaisesti World of Warships-, Just Cause 3- tai Counter Strike: Global Offensive -pelin. Toisella koodilla saa Heroes of the Storm -verkkopelin ja siihen Diablo-hahmon, sen ulkoasun ja tehostesetin.

Jimm’s GTG Storm -pelitietokoneen selkärankana toimii Intelin tuoreeseen Skylake-arkkitehtuuriin perustuva ylikellotettava Z170-emolevy ja Intel i5-6600K -suoritin. Nopeaa DDR4-keskusmuistia tietokoneesta löytyy kahdeksan gigatavua ja nVidia GTX 960 -näytönohjain neljän gigatavun muistilla on sopivan kykenevä nykypäivän tehoa vaativiin peleihin. Massamuistina tietokoneessa käytetään 250 gigatavun SSD-levyä.

Molemmat tietokoneet on rakennettu hillityn mustaan Cooler Master Elite 372 -tornikoteloon, jonka yläreunassa on monipuolinen ja helposti tavoitettava liitäntäpaneeli. Kotelossa riittää myös reilusti tilaa tulevaisuuden laajennuksille.

Jimm’s GTG Snow- ja Jimm’s GTG Storm -pelitietokoneet ovat tilattavissa välittömästi ja niiden kuluttajahinnat ovat 999 ja 1 149 euroa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä ja keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/117029/jimms-gtg-snow/jimm-s-gtg-snow-pelitietokone
http://www.jimms.fi/fi/Product/Show/116975/jimms-gtg-storm/jimm-s-gtg-storm-pelitietokone
http://bit.ly/1QkuARk (tuotekuvia)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2014 liikevaihto oli noin 31 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 41 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.