Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on uusinut Jimm’s Gamer -pelitietokoneiden mallistonsa. Entistä hiljaisemmissa ja viileämmissä kuorissa sykkivät viime viikolla julkistetut Intelin seitsemännen sukupolven Kaby Lake -uutuussuorittimet.

jimms-gamer-gabylake

Intel Kaby Lake on aiemman Skylaken seuraaja ja koodinimi seitsemännen sukupolven Intel Core -suoritinarkkitehtuurille. Uusi arkkitehtuuri tuo tilanteesta riippuen suorituskykyä lisää jopa 25 prosenttia. Tämän lisäksi uusi mediaydin parantaa ja tehostaa erityisesti VR- ja 4K-sisällön toistamista.

”Jimm’s on jälleen tietotekniikan edelläkävijänä tuomassa myyntiin Intelin uutuudet uunituoreina. Koko Gamer-pelitietokoneiden mallistomme on nyt uudistettu viimeisimmällä suoritinarkkitehtuurilla. Nyt hankittu pelitietokone jaksaa vääntää hittipelejä vuosien ajan. Samalla olemme päivittäneet Gamer-malliston kuoret entistä paremmiksi ja tyylikkäämmiksi”, hehkuttaa Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen.

Jimm’s Gamer -pelitietokoneiden rakenteeseen on panostettu entisestään. Kompakti ja skandinaavista huippumuotoilua edustava monoliittimainen tornikotelo pitää komponentit entistä viileämpinä tehokkaasti ilmavirtaa kierrättävän avoimen sisäsuunnittelun ansiosta. Kotelossa on myös vakiona kaksi Dynamic X2 -tuuletinta helposti puhdistettavilla pölysuodattimilla. Tuuletusääniä vaimentavat materiaalit ja ModuVent-teknologia takaavat, että hyvin jäähdytetty tietokone on myös erittäin hiljainen.

Valtaosa Jimm’s Gamer -pelitietokoneista on päivitetty Kaby Lake -arkkitehtuuriin ja siksi ne soveltuvat erinomaisesti tulevienkin hittipelien työjuhdiksi. Ne ovat myös helposti päivitettävissä tulevilla teknologioilla.

Tin- ja Copper-malleja lukuun ottamatta Jimm’s-uutuudet täyttävät myös virtuaalitodellisuuteen liittyvät laitevaatimukset. Tietokoneen lisäksi virtuaalitodellisuuden hyödyntämiseen tarvitaan erikseen hankittavat virtuaalilasit. Jimm’s tarjoaakin lisätarvikkeena HTC Vive -virtuaalilaseja, joilla voi nauttia koko huoneen kattavasta virtuaalikokemuksesta.

Kaby Lake -arkkitehtuuriin perustuvat Jimm’s Gamer -pelitietokoneet ovat tilattavissa välittömästi ja niiden kuluttajahinnat vaihtelevat 929 ja 2 599 euron välillä. HTC Vive -virtuaalilasien kuluttajahinta on 979 euroa. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
https://www.jimms.fi/fi/Product/List/000-0WE/tietokoneet–jimm-s-pelikoneet–jimm-s-gamer
https://www.jimms.fi/fi/Product/Show/125330/99hahz0xx-00/htc-vive-vr-jarjestelma-musta
http://bit.ly/2i8elr7 (tuotekuvia)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 33,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 43 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.