Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri Jimm’s PC-Store on aloittanut uudenlaisten erityisesti asiantuntijayrityksille suunnattujen tehotyöasemien myynnin.

Jimm’s PC-Storen uudet tehotyöasemat on alusta asti suunniteltu ja täsmäoptimoitu tiettyyn käyttötarkoitukseen. Näin ne toimivat vakiolaitteita tehokkaammin yrityskohtaisten raskaiden ohjelmistojen kanssa. Parhaassa tapauksessa asiakas saa kolmen päivän työt valmiiksi vain puolessatoista päivässä, kun kaikki on optimoitu ja testattu tarkasti oikeaan käyttöön.

”Jimm´s-tehotyöasemilla haemme vaativimmille asiakkaillemme vaikutusta ja tehoa, joka todella tehostaa heidän töitään”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli Nietula. ”Jimm´s PC-Storella on yli 20 vuoden vankka kokemus tietokoneiden räätälöinnistä. Tehokkaat pelikoneet ovat olleet tunnetuin osa-alueemme, mutta olemme myyneet vaativia yritysratkaisuja jo pitkään. Nyt Overlockers-yhteistyön avulla luomme entistäkin huikeamman palvelun yritysasiakkaillemme. Meitä todellakin kiinnostaa asiakkaan liiketoiminnan kehittäminen.”

Uudessa toimintamallissa tehokkuutta lähdetään hakemaan kartoittamalla ensin tarkkaan, mitä työasemalla tehdään ja mitä sillä on tarkoitus saavuttaa. Jimm´s-tehotyöaseman kaikki komponentit ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan, koska erilaiset ohjelmistot ja käyttäjät vaativat usein oman laitekokoonpanonsa. Jimm’sin järjestelmäasiantuntijan lisäksi koko osaava henkilöstö on käytettävissä, kun asiakkaalle haetaan parasta ratkaisua. Tarvittaessa Jimm’s konsultoi myös samaan yritysryhmään kuuluvaa englantilaista Overclockers-yhtiötä, jonka suunnittelema RENDA-työasema mahdollistaa aivan uuden tehokkuuden tason yritysratkaisujen maailmassa.

Jimm´s-tehotyöasemakonseptissa käytetään vain parhaita komponentteja. Huolella valituista komponenteista haetaan paras suorituskyky testaamalla, että ne toimivat optimaalisesti, sillä samanlaisissa osissakin voi olla suorituskyvyssä suuriakin eroja. Tietokoneen komponenttien asetukset viritetään kuntoon käyttötarpeiden mukaan. Jokaisella ohjelmistolla on omat vaatimuksensa laitteistolle. Tehokkaassa tehotyöaseman kokoonpanossa huomioidaan aina asiakkaan tarpeet yksilöllisesti. Esimerkiksi raskasta grafiikkaa tai animaatioita pyörittävässä tietokoneessa voi olla useita suorittimia ja näytönohjaimia. Lämpö on tällaisissa laitteissa iso haaste ja tarvittaessa niissä käytetään nestejäähdytystä, joka vaatii oman erityisosaamisensa.

Jimm´s-tehotyöasemien päivitettävyys on aivan omalla tasollaan. Esimerkiksi pelikehityksessä tarpeet muuttuvat nopeasti, jolloin pelialan yritykset hakevat jatkuvasti lisää tehoa työasemiinsa. Silloin on tärkeää, että kaikki komponentit ovat vaihdettavissa ja päivitettävissä tarpeiden niin vaatiessa.

Olipa asiantuntijaorganisaation toimiala mikä tahansa, Jimm’s-tehotyöasemalla saadaan kaikenlaiseen suunnittelutyöhön ja monipuolisiin digitoteutuksiin lisää tehoa ja säästetään kallista työaikaa.

Lisätietoja
www.jimms.fi
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMo6qJbqNuDyUt4TeA?e=hl13br (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2021 liikevaihto oli noin 70 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli yli 60 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.