Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store aloittaa yhteistyön jyväskyläläisen EXEN Esports -kilpapeliorganisaation kanssa.

Jimm’s PC-Store tunnetaan suomalaisessa e-urheilussa erinomaisesti, sillä yritys on jo pitkään tehnyt yhteistyötä useiden alan organisaatioiden kanssa. Nyt alkava yhteistyö EXEN Esportsin kanssa tuo uudenlaisia mahdollisuuksia molemmille osapuolille. Tulossa on muun muassa e-urheiluun keskittyvä pelipiste Ruisrock-festivaaleille sekä valmennus- ja pelikerhotoimintaa lapsille ja nuorille.

”On mahtavaa aloittaa yhteistyö tuomalla e-urheilu osaksi yhtä Suomen suurinta ja vanhinta rockfestivaalia”, toteaa EXEN Esportsin toimitusjohtaja Patrik Falck. ”Uskomme, että festarikansa on kiinnostunut näkemään myös e-urheilua ja etenkin omat kotimaiset tähtemme. Näin saamme levitettyä e-urheilun ilosanomaa myös musiikkimaailmaan.”

Heinäkuussa Ruisrock-alueelle rakennettavaan Sisu Esports Lounge -pelipisteeseen tulee yhteistyön myötä paikalle muun muassa EXEN Esportsin huippustriimaaja Anssi ”AndyPyro” Huovinen ja NHL-pelin Suomen mestari Arttu ”Artuzio” Mustila. Näin festarikansa pääsee haastamaan hallitsevan NHL-mestarin sekä seuraamaan livestriimiä ammattilaisen vetämänä.

Yhteistyön myötä EXEN Esportsin toimipisteeseen Jyväskylään luodaan huipputason puitteet ammattimaisen e-urheilutoiminnan harjoittamiseen. Kilpapelipisteiden lisäksi paikalle rakennetaan Jimm’s Stream Room, josta EXEN Esportsin sisällöntuottajat pääsevät tekemään huippusisältöjä.

Laitteet eivät suinkaan jää vain organisaation pelaajien ja striimaajien käyttöön. Myöhemmin syksyllä järjestettävät valmennukset, avoimet peli-iltamat sekä akatemia- ja kerhotoiminta antavat lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua e-urheiluun ja pelaamiseen huippulaitteilla turvallisessa ympäristössä. Kerran kuukaudessa EXEN Esportsin toiminnassa mukana olevista pelaajista valitaan kuukauden Jimm’s -pelaajaksi nimetty henkilö, joka on osoittanut rehtiä e-urheiluhenkeä.

”Haluamme jatkaa e-urheilun saralla pitkäjänteistä työtämme paikallisten peliyhteisöjen, vastuullisen pelaamisen ja nuorisotyön kehittämisessä”, kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula. ”Niin isot festivaalit kuin paikalliset pienemmät tapahtumatkin ovat aina olleet meille tärkeitä, joten jatkamme niiden tukemista tulevaisuudessakin. Festarikansa on myös pelaajakansaa, joten olemme taatusti oikeassa paikassa ja tapaamme festariviikonloppuna varmasti monia nykyisiä ja uusia fanejamme.”

Lisätietoja
www.jimms.fi
www.exen.fi
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viKZ_p0Tgam_Ju5tWhQ?e=uZgnlG (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2020 liikevaihto oli 57,3 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli 54 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.