Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) parantaa erinomaista asiakaspalveluaan entisestään uusilla opetusvideoillaan.

Jimm’s kokosi aiemmin viime keväänä ”Pelitietokoneiden ABC” -juttusarjan, jossa käytiin läpi tietokoneiden anatomiaa osa kerrallaan. Nyt Jimm’s on toteuttanut juttusarjan pohjalta opetusvideoiden sarjan, jotka näyttävät miten tietokone rakennetaan oikeaoppisesti.

Videosarjan seitsemässä jaksossa esitellään keskeiset komponentit pelikelpoisen tietokoneen kokoamiseksi. Sarja alkaa komponenttien käsittelystä ja jatkaa kotelon valmistelulla, emolevyn ja prosessorin asennuksella, BIOS-asetuksilla, käyttöjärjestelmän ja ajurien asennuksella ja päättyy lopulta oheislaitteiden valikointiin.

Videosarja on julkaistu kokonaisuudessaan osoitteessa www.jimms.fi/oppaat.

”Oman pelitietokoneen kokoaminen osista on helppoa, kun asiaan paneutuu kunnolla”, rohkaisee Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Vain budjetti ja oma mielenkiinto ovat rajana, kun valitaan omaan tietokoneeseen sopivat komponentit. Tietokone kannattaa kuitenkin suunnitella huolellisesti ja siinä Jimm’sin asiantunteva asiakaspalvelu voi olla apuna. Näin rahoilleen saa parhaan vastineen ja tietokoneen hinta-laatusuhde on tasapainossa.”

Mikäli tietokoneen rakentaminen ei itseä kiinnosta, voi sen kokoonpanon ja testauksen tilata palveluna myös Jimm’siltä. Palvelu sisältää tilattujen osien asentamisen koteloon, emolevyn BIOS-päivityksen, sekä käynnistys- ja muistitestit. Näin myös vastuu vikatapauksissa siirtyy käyttäjältä Jimm’sin hoidettavaksi. Tietokoneen kokoonpanon ja testauksen kuluttajahinta on 79 euroa.

Lisätietoja
www.jimms.fi
http://bit.ly/2kqNAmp (kuvamateriaalia)

Jimm’s PC-Store / Antti Järvinen, puh: 029 70 70707, antti.jarvinen@jimms.fi
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040 837 8097, jiri@visionist.fi

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 33,5 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 43 henkilöä. Toimipaikkamme sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.