PAN Vision Finland Oy:n (www.panvision.com) jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Insurgency: Sandstorm -toimintapeli vie pelaajat modernin sodankäynnin hurjiin taisteluihin. Pelistä on julkaistu uusi esittelyvideo E3-pelimessuilla.

New World Interactiven kehittämä Insurgency: Sandstorm on jatkoa pienimuotoiseksi indiehitiksi muodostuneelle Insurgency-toimintapelille. Edeltäjäänsä monipuolisemmaksi, jännittävämmäksi ja kokonaisvaltaisemmaksi taistelupelikokemukseksi kasvanut Insurgency: Sandstorm vie pelaajan taisteluihin, jossa taito ja tiimityö ovat kaikki kaikessa.

Insurgency: Sandstorm keskittyy nimensä mukaisesti nykyaikaiseen taisteluun realistisella otteella. Aseiden ballistiikka, ankara vahinkomallinnus ja tuhovoimainen kalusto tekevät pelistä vaikeasti hallittavan. Samalla hardcore-henkinen vaikeustaso on myös äärimmäisen palkitseva kokemus, sillä Insurgency: Sandstorm ei niin sanotusti pidä pelaajaa kädestä kiinni. Hengissä selviytyminen ja jokainen tappo ovat merkittäviä saavutuksia jo sellaisenaan. Ammusten loppuminen ja uhkaavat ympäristötekijät ovat yhtä vaarallisia kuin vihollisten luoditkin, sillä aseeton sotilas ei kauaa hengissä selviä.

Fiktiiviseen Lähi-Idän konfliktitilanteeseen keskittyvä toimintapeli perustuu ryhmävetoiseen toimintaan, jossa kommunikaatiolla ja yhteistyöllä voitetaan ja menestytään. Moninpelivetoisen sisällön lisäksi mukana on myös tietokoneen ohjaamia vihollisia. Pelaaja itse päättää omat varusteensa aseista ammuksiin ja räjähteisiin asti. Niin ikään mukana olevat erikoisuudet, kuten ilmaiskut ja sotilaslennokit, pitävät huolen alati ilmassa olevasta jännityksestä.

Insurgency: Sandstorm julkaistaan pc-tietokoneille syksyllä 2018. PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille peli ilmestyy vuoden 2019 aikana. Tarkemmat julkaisupäivät ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja
www.insurgency-sandstorm.com
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/CyJpXStLpvI (esittelyvideo)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.